Lasten marsipaanipaja

Lasten marsipaanipaja

Päivitetty 22.11.2017

Marsipaanien muotoilu on hauskaa ja herkullista iltapäiväpuuhaa lapsille tai ikimuistoinen ohjelmanumero lastenkutsuille! 

1. Herkulliset hedelmät

Herkulliset hedelmät

Nämä sokerihedelmät sujahtavat nopeasti parempiin suihin, niin herkullisilta ne näyttävät. Pyörittele marsipaanista pieniä palloja ja kokoa ne yhteen pikkuiseksi viinirypäletertuksi.

2. Vehreä palmu

Vehreä palmu

Kasaa ensin palmun runko ja aseta sen jälkeen yhdestä levystä muotoiltu latva rungon päälle. Rungon tukemiseen voit käyttää cocktailtikkua ja lehtien alla maitotölkistä leikattua levyä.

3. Vaaniva krokotiili

Vaaniva krokotiili

Muotoile krokotiili neljästä osasta ja asettele matelija sinisen marsipaani-lammikon päälle uiskentelemaan. Krokotiilin kuviot on helppo painella hellästi veitsellä.

4. Viidakon villit kukat

Viidakon villit kukat

Viidakon villi kukkanen syntyy kiertämällä terälehti punaisen keskustan ympärille. Lehtien pintaan saa piirrettyä kauniita kuvioita veitsellä.

5. Veikeä kirahvi

Veikeä kirahvi

Muotoile kirahvi keltaisesta marsipaanimassasta ja painele pilkut pintaan ruskeasta marsipaanista. Ruskea väri syntyy lisäämällä keltaiseen marsipaaniin hieman sinistä ja punaista elintarvikeväriä. Kirahvin jalat voi tukea cocktailtikuilla.