K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Makoisimmat muffinssit

Makoisimmat muffinssit

Muffinssit, muffinit ja cupcaket eli kuppikakut ilahduttavat lukuisilla mauilla, kuorrutteilla ja koristeluilla. Katso täältä mikä muffinssiresepti olisi sinulle maistuvin.

Suklaamuffinssit

Suklaamuffinssit

Suklaata sisällä ja päällä - suklaamuffini on syntisen suklainen herkku. Päälle aseteltavat valkosuklaarullat tekevät muffinsseista entistä vaikeampi vastustaa. Anna siis mennä ja hemmottele itseäsi suklaalla oikein kunnolla!

Mustikkamuffinit

Mustikkamuffinit

Mustikkamuffinssit ovat niin nopeita valmistaa, että voit pyöräyttää vaikka työpäivän jälkeen tai pikkuisen paremmalle viikonloppuaamiaiselle. Kardemummalla maustettu taikinaa saa muffinit maistumaan mustikkapiirakalta.

Piparminttumuffinit

Piparminttumuffinit

Valmista piparminttumuffinit hempeisiin hetkiin. Kaunis pursotuskuorrutus saa piparminttumuffinsit näyttämään siltä, että ne on valmistettu hienossa konditoriassa.

Vanilja-suklaamuffinit

Vanilja-suklaamuffinit

Lempeän vaniljaiset kuppikakut koristellaan raikkaalla kuorrutuksella ja kekseillä. Nämä muffet sopivat myös juhlatarjottavaksi.

Minikuppikakut

Minikuppikakut

Pienet cupcaket voi syödä parilla suupalalla. Koristeilla ja värikkäillä muffinssivuoilla teet kuppikakuista juhlien väriläiskiä.

Miniruneberginmuffinit

Miniruneberginmuffinit

Runbergintortuista makunsa lainaavat miniruneberginmuffinit käyvät loistavasti herkutteluun myös muulloin kuin Runebergin päivän tienoilla. Koristele minimuffinit vadelmamoussella ja tuoreilla tai kuivatuilla vadelmilla.