Minuuteissa valmista! Kokeile Kariniemen broileriuutuuksia

Minuuteissa valmista! Kokeile Kariniemen broileriuutuuksia

Julkaistu 24.1.2018

Minuuttipihvejä ei suotta sanota minuuttipihveiksi. Helppo arkiruoka broilerin fileestä valmistuu nimensä mukaisesti vain hetkessä!

Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi sitruuna-oliiviöljy 330 g 

Suomalaisesta kananpojan fileestä valmistetut ohuet pihvit on maustettu sitruuna-oliiviöljyllä, joka antaa tuotteelle hienoaromisen maun. Lisäksi oliiviöljysta saa hyvän lisän terveelliseen ruokavalioon. Pihvien grillaaminen ja paistaminen on helppoa, sillä lisärasvaa ei tarvita. Lue tarkemmat tuotetiedot Kariniemen sivulta

Tarjoa sitruuna-oliiviöljyllä maustetut pihvit aasialaisittain valmistetun coleslaw-kaalisalaatin tai raikkaan kesäkurpitsa-fetasalaatin kera. 

Kariniemen_minuuttipihvi_sitruuna_valkosipuli

Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi yrtti-valkosipuli 390 g 

Suomalaisesta kananpojan fileestä valmistetut ohuet minuuttipihvit on maustettu maukkailla yrteillä ja valkosipulilla. Tämä antaa kanaruualle maistuvan, välimerellisen maun. Tarjoa yrtti-valkosipuliset minuuttipihvit uunissa makeiksi paahdettujen kurpitsan viipaleiden kera.

Lue tarkemmat tuotetiedot Kariniemen sivulta

Kariniemen_minuuttipihvit_yrtti_valkosipuli

Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi chili-oliiviöljy 720 g 

Suomalaisesta kananpojan fileestä valmistetut ohuet pihvit saavat sopivan tulisen maun aromikkaasta oliiviöljystä yhdessä chilin kanssa. Lisäksi oliiviöljysta saa hyvän lisän terveelliseen ruokavalioon. Pihvien grillaaminen ja paistaminen on helppoa, sillä lisärasvaa ei tarvita. Suuri pakkaus riittää isommankin perheen arkiruokailuun. 

Lue tarkemmat tuotetiedot Kariniemen sivulta

Kariniemen_minuuttipihvit_chili_oliivioljy

Näin onnistut

Ota pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Lisää pannulle tarvittaessa pieni tilkka öljyä. Paista pihvejä kypsäksi kuumalla paistinpannulla tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 – 5 minuuttia.