Arki
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Nacholautanen tuo makua talvi-iltaan

Nacholautanen tuo makua talvi-iltaan

Kun ulkona vihvoo ja tuiskuttaa lunta, lämmittää tulinen texmex-ruoka mukavasti sisältäpäin. Mausteet ja värikkyys tuovat toivottua vipinää talvi-iltoihin.Kokoa nacholautanen eli nachos supreme laakealle tarjoiluvadille. Herkusta riittää useammallekin iltapalaksi tai pikkujouluherkuksi.

NachotNacholautasen sielu on haudutettu tomaatti-papukastike, joka syntyy sipulista, paprikasta ja ruskeista pavuista. Jos uskallat, silppua sekaan myös tuoretta chiliä! Lado tarjoiluvadille vuorotellen maissilastuja, papukastiketta sekä juustoraastetta – herkku on hetkessä valmis!

Nachovuoka – hitiksi noussut lohturuoka

Kokeile myös toista kylmien iltojen täydellistä iltapalaa, nachovuokaa. Edellistä hieman tuhdimpana tämä soveltuu isompaankin nälkään.

Valmista nachovuoka jauhelihasta tai kanasuikaleista. Lihattoman version voit tehdä puolestaan käyttämällä papukastiketta. Tavallisten maissilastujen sijaan voit myös hieman seikkailla ja kokeilla esimerkiksi Pirkan chilinmakuisia maissilastuja.

Säädä tulisuutta tarpeen mukaan valitsemalla joko keskivahvaa tai vahvaa salsadippiä. Jos tykkää oikein tulisesta, lisää joukkoon myös Pirkan jalapenoviipaleita.