Pirteät paahtoleipäkaverit

Pirteät paahtoleipäkaverit

Ilahduta perheenjäsenesi hullunkurisilla paahtoleipänaamoilla, vai miltä kuulostavat Herra ja rouva von Paahtis sekä aamuäreät aamiaispaahtikset?

1. Herra ja rouva von Paahtis

Herra ja rouva von Paahtis

Herra ja rouva von Paahtis syntyvät juustosiivuista, värikkäistä vihannesviipaleista sekä vapaana laukkaavasta mielikuvituksesta. Minicocktailkurkku sopii Herra von Paahtikselle kuin nenä päähän. 

2. Suosikkiseikkailijat

Suosikkiseikkailijat

Mikä on lastesi suosikkihahmo? Ota puhtaat keittiösakset rohkeasti käteen ja askartele pikkuisen suosikkiseikkailijat paahtoleipäpalasta. 

3. Salaatinlehtopöllö ja kaverit

Salaatinlehtopöllö ja kaverit

Tuo metsäseikkailu aamiaispöytään valmistamalla paahtoleivästä salaatinlehtopöllö kavereineen. Krantumpikin lapsi ilahtuu aamiaisella leppäkerttuvoileivästä! 

4. Aamuäreät aamiaispaahtikset

Aamuäreät aamiaispaahtikset

Aamuäreä ilmapiiri sulaa taivaan tuuliin kun lautasella nököttää sympaattinen kurttunaama. Hymyä huuleen ja leipä suuhun!

5. Pokemon-paahtikset

Pokemon

Ensimmäiset Pokémonit napataan heti aamiaisella!Pikachu-paahtoleipä ja Poké-pallo-paahtoleipä piristävät pieniä koululaisia aampupalapöydässä.

Arla More Tolkuton ryhmäkuva680x350px __Vinkki! __

Arla Tolkuttomat perhejuustot sopivat arjen ja viikonloppuaamujen herkkuleipien valmistukseen. Onko suosikkisi Eeppinen Emmental, Loputon Kermajuusto vai Tolkuton Cheddar? Maista myös Arla &More -sarjan smoothieita ja täyttäviä kerros-Skyrejä.