Rocky road

Rocky road

Päivitetty 6.8.2018

Suklaaherkku, joka valmistuu helposti valmiista suklaalevystä ja omista suosikkinaposteltavista! Rocky road on myös loistava lahjaidea.

Mitä on rocky road?

Rocky road on Amerikasta muualle maailmaan rantautunut suklaaherkku, joka sisältää suklaan lisäksi paljon esimerkiksi pähkinöitä, karkkeja, vaahtokarkkeja, kastikkeita, muroja, keksipaloja ja kuivattuja hedelmiä tai marjoja. Rocky roadin suklaan voi valmistaa itse alusta alkaen tai suositumpi sekä ehdottomasti helpompi tapa on käyttää valmista tummasuklaa-, maitosuklaa- tai valkosuklaalevyä. Sulatetun suklaan sekaan heitetään runsaasti erilaisia edellä mainittuja herkkuja, jolloin suklaan kovettuessa levystä tulee nimensä mukaisesti "kivinen tie". Vaahtokarkkipalat ovat yksi suosituimmista rocky roadin aineksista, koska niiden pehmeä koostumus suklaan seassa on taivaallinen! Myös suolapähkinät muiden makeiden herkkujen seassa toimii useaan makuun!

Lahjaksi rocky roadia

Itse tehty rocky road -suklaa on mainio lahja esimerkiksi äitienpäivänä ja isänpäivänä, ystävänpäivänä sekä jouluna. Suklaanystävä ilahtuu hänen suosikki suklaalaadusta, pähkinöistä ja karkeista valmistetusta rocky roadista syntymäpäivinään! Rocky roadin voi pakata läpinäkyvään sellofaaniin joko levynä tai valmiina palasina, tai asetella kauniisti johonkin rasiaan tai lasipurkkiin.