Sadonkorjuun illallinen kolmella tapaa
Valitse sadonkorjuun sunnuntai-illallisen tähdiksi kotimaisia juureksia, vihanneksia, hedelmiä ja marjoja - ne kun ovat syksyllä parhaimmillaan. Lue ehdotuksemme syksyisestä sadonkorjuumenusta kiireiselle, lapsiperheelle ja nautiskelijalle.
Kiireisen kokkaajan pika-illallinen
Syksyn sadosta loihdit herkullisen illallisen nopeasti: alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka valmistuvat alle 30 minuutissa – mausta tinkimättä.
- Alkuruoka: Kyssäkaali-omenasalaatti
- Pääruoka: Leipämuru-lehtikaalipasta
- Jälkiruoka: Herukkarahka
Kuvassa: Leipämuru-lehtikaalipasta
Lapsiperheessä on monta kokkia
Lapsiperheen menu suunnitellaan lasten makuun sopivaksi. Lapset voivat osallistua myös ruoanvalmistukseen: pyydä perheen pienimmät mukaan vaikka kuorintahommiin.
- Alkuruoka: Kasvissosekeitto
- Pääruoka: Kalapyörykkäpelti
- Jälkiruoka: Helppo mustikkapiirakka
Kuvassa: Helppo mustikkapiirakka
Nautiskelijalle myös ruoanlaitto on nautinto
Nautiskelija valmistaa sadonkorjuumenun pitkän kaavan kautta. Herkullisen menun päättää jälkiruoka, jonka valmistus aloitetaan hyvissä ajoin.
- Alkuruoka: Suppilovahverokeitto
- Pääruoka: Timjamivoissa paistettu kirjolohi ja paahdetut juurekset
- Jälkuruoka: Tarte tatin
Kuvassa: Timjamivoissa paistettu kirjolohi ja paahdetut juurekset