Sukkelaan suikaleilla - Kariniemen Kananpojan Fileesuikale Mango

Sukkelaan suikaleilla - Kariniemen Kananpojan Fileesuikale Mango

Päivitetty 19.1.2018

Kariniemen Kananpojan hunajamarinoidut ja maustamattomat fileesuikaleet ovat arjen klassikkoja. Niistä syntyy sukkelaan monta herkullista broilerireseptiä niin aikuisten kuin perheen pienempienkin mieleen.

Kariniemen Kananpojan Fileesuikale Mango 300 g

Suomalaisesta broilerinfileestä valmistetuissa Kariniemen Kananpojan fileesuikaleissa maistuu mango sekä kurkuma, sitruuna, inkivääri, mustapippuri, sipuli, chili ja valkosipuli. Fileesuikaleet sopivat mainiosti ruokaisiin salaatteihin ja pastoihin sekä muihin koko perheen kanaruokiin. Kokeile lounaana tai illanistujaisten tarjoiluna vaikkapa ruokaisan raikasta mango-broilerisalaattia.  Lue tarkemmat tuotetiedot Kariniemen sivuilta.

Myös tutuista Kariniemen Kananpojan hunajamarinoiduista ja maustamattomista fileesuikaleista valmistuu monta nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Kokeile vaikkapa täyteläistä broilerilasagnea, helppoa currykanakastiketta tai nopeaa broileriwokkia. 

Näin valmistat fileesuikaleet

Ota rasia huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä välillä käännellen noin 10 minuuttia. Jos valmistat maustamattomia fileesuikaleita, mausta suikaleet makusi mukaan.