Top 5 Helpot hevi-herkut

Top 5 Helpot hevi-herkut

Julkaistu 4.10.2018

Raikasta ja rapsakkaa! Syksyn parhaat maut pääsevät oikeuksiinsa näissä helpoissa kasvisruokaresepteissä. Nappaa vinkit talteen ja suuntaa hevi-osastolle

Hedelmäinen coleslaw

Kokeile klassikkosalaattia ensi kerralla uudella twistillä! Suikaloi ja raasta syksyn maukkaat kasvikset ja lisää joukkoon nektariinia ja limen mehua. Hedelmäinen coleslaw sopii niin purilaisen väliin kuin lisukesalaatiksikin.

Feta-parsakaalipiirakka

Maistuisiko pala piirakkaa? Feta-parsakaalipiirakka on helppo ja herkullinen tarjottava ja varma juhlapöydän, illanistujaisten kuin arjenkin suosikki! 

Vihershotti

Kiireisen aamun pelastus on raikas ja helppo vihershotti! Pilko kasvikset ja hedelmät, surauta tehosekoittimessa ja kulauta kurkusta alas. Huipputerveellinen shotti piristää pimeitä syksyisiä aamuja ja antaa energiaa pitkälle päivään. Voit vaihdella kasviksia oman makusi mukaan.

Kreikkalainen salaattipiirakka

Salaatin ja piirakan kekseliäs yhdistelmä on kevyt ja raikas vaihtoehto vaikkapa brunssipöytään tai juhliin. Vaihtelua piirakkaan saat vaihtamalla kasviksia.

Paahdettu kesäkurpitsapasta

Maukas ja kevyt kesäkurpitsapasta syntyy tuoreesta kesäkurpitsasta, kirsikkatomaateista, punasipulista ja värikkäästä pastasta. Viimeistele pasta revityillä mozzarellapaloilla ja tuoreilla basilikan lehdillä. Jäähdytetty pasta toimii myös ruokaisana salaattina!