Tuunaa tötterö!

Tuunaa tötterö!

Tuunaa perinteiset Pirkka vanilja-, suklaa- ja mansikkatuutit helposti ja hauskasti kesäpäivän makeimmiksi tähdiksi. Dippaa suklaaseen, anna vaahtokarkkien valloittaa tai luo tuutista vaikkapa pieni, suloinen jäätelöannos!

1. Suklaadipatut strösselituutit

Sulaan suklaaseen dipatut jätskitötteröt saavat värikkään kuorrutuksen erilaisista nonparelleista, strösseleistä sekä aikuiseen makuun sopivasta pähkinämurskasta. Miltä kuulostaisi valkosuklaalla ja pistaasipähkinöillä kuorrutettu suklaatuutti tai maitosuklaaseen kastettu, mansikanmakuisissa strösseleissä kieritelty vaniljatuutti?

Voit pakastaa koristellut tötteröt ja ottaa esille juuri ennen tarjoiluhetkeä. Tarjoile suklaadipatut strösselituutit sujauttamalla ne vohveli edellä  laseihin tai asettele tarjottimelle suloiseksi ryhmäksi jäätelöosa alaspäin.

2. Vaahtokarkkivalloitus

Todellinen vaahtokarkkivalloitus syntyy upottamalla tuutin jäätelöosa täyteen vaahtokarkkeja. Pehmeän valloittava pastelliunelma ei jätä ketään kylmäksi!

3. Hedelmäpaloja & hilloa

Lusikoi korkeaan lasiin kerroksittain pieniä hedelmäpaloja sekä värikkäitä hilloja. Aseta tuutti päällimmäiseksi ja anna sen sulaa hieman. Syö dippaamalla tuutti hilloherkkuun ja lusikoi hedelmäpaloja kyytipojaksi. Virkistävä kesäpäivän välipala!

4. Kermavaahtounelma

Jäätelötötterö saa hienostuneen helman, kun pursotat kermavaahtoa kuoren ja jäätelöosan saumaan. Kokeile myös koristeellisia ruusukkeita sekä villejä raitoja! Kermasuiden kuningas kuorruttaa koko tuutin kermavaahdolla ja ripottelee vielä hyppysellisen nonparelleja päälle.

5. Minijäätelöannos

Tuutin päälle koottu minijäätelöannos nostaa omassa pakastimessa odottavan tötterön aivan uudelle tasolle. Minikokoinen herkkuannos kootaan helposti Pirkka vaniljatuutin päälle. Aseta tuutin katolle pala suosikkivohveliasi, ripottele päälle strösseleitä ja kruunaa koko komeus säilykekirsikalla.