Arvovalintoja
Meille ruoka on arvovalintoja

Meille ruoka on arvovalintoja

Me K-Supermarketissa rakastamme ruokaa, jotta suomalaiset voisivat rakastaa ruokaa. Mikä sinulle on tärkeää?

K-Supermarket logo Tämä meidän rakkaus ei ole runoilua. Päinvastoin. Se on käytännön tekoja. Rankkaa työtä niin kauppiaalta kuin tuottajaltakin. Suomessa hyvän ruoan eteen pitää nähdä vaivaa. Lue lisää >>

Paikallisen leivän löydät K-ruokakaupastasi

Käsintehty. Usein rapeakuorinen ja luomujauhoista leivottu. Pienissä paikallisissa leipomoissa leivotut artesaanileivät ovat todellisia aarteita. K-Supermarketistasi löydät paikalliset leivät ja leivonnaiset ihanan tuoksuvina ja uunituoreina joka päivä.

Lue lisää ›
Tiedätkö erinomaisen paikallisen tuotteen, jota ei vielä löydy kauppasi valikoimista? Juuri sinä voit toiveellasi vaikuttaa siihen, mitä K-Supermarketisi hyllyiltä löytyy.
Näin voit vaikuttaa ›

Hävikkiviikko 9.-15.9.

Tiesitkö, että joka kymmenes leipäpala, hedelmä tai vihannes päätyy roskiin? Katso vinkit ja ole kanssamme mukana vähentämässä ruokahävikkiä sekä kaupassa että kotikeittiössäsi.

Lue lisää ›

Suomalainen ruoka

Suomalainen ruoka on suomalaisille tutkitusti merkityksellinen asia. Myös meille K-Supermarketissa puhdas, suomalainen ruoka on kunnia-asia ja haluamme nostaa edelleen suomalaisen ruoan arvostusta.

Lue lisää ›
Syksy on sadonkorjuun aikaa! Nyt on paras aika valmistaa herkullisia ruokia kotimaisista juureksista, vihanneksista, marjoista ja hedelmistä.
Kurkkaa sadonkorjuureseptit ›