Arvovalintoja
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Meille ruoka on arvovalintoja

Meille ruoka on arvovalintoja

Me K-Supermarketissa rakastamme ruokaa, jotta suomalaiset voisivat rakastaa ruokaa. Mikä sinulle on tärkeää?

K-Supermarket logo Tämä meidän rakkaus ei ole runoilua. Päinvastoin. Se on käytännön tekoja. Rankkaa työtä niin kauppiaalta kuin tuottajaltakin. Suomessa hyvän ruoan eteen pitää nähdä vaivaa. Lue lisää >>

Kurpitsoista kokkaa kaikenlaista

K-Supermarketin hevi-osastolla voit törmätä moniin ilahduttavan värisiin ja muotoisiin kurpitsakamuihin. Kurpitsasta leivot vaikka mehevät mokkapalat tai pehmoista kurpitsarisottoa. Tutustu lajikkeisiin ja nappaa parhaat reseptit talteen.

Lue lisää ›
Tuleeko juureksista tehtyä aina sitä samaa kasvissosekeittoa? Anna juureksille mahdollisuus loistaa uusin tavoin näillä resepteillä.
Juurekset haltuun uusin tavoin ›

K-Ostokset näyttää ostotietosi ja ostostesi kotimaisuustason

Haasta itsesi ostamaan enemmän suomalaista ruokaa! Tarkasta K-Ostoksien avulla ostostesi nykyinen kotimaisuustaso ja lähde kurkottelemaan kohti uutta ostosten kotimaisuustasotavoitetta.

Lue lisää ›
  Tiedätkö erinomaisen paikallisen tuotteen, jota ei vielä löydy kauppasi valikoimista? Juuri sinä voit toiveellasi vaikuttaa siihen, mitä K-Supermarketisi hyllyiltä löytyy.
  Näin voit vaikuttaa ›

  MSC-sertifioidut kalatiskit viidessä K-Supermarketissa

  Olemme ylpeitä kertoessamme, että viidelle Helsingissä sijaitsevalle K-Supermarketille on myönnetty kestävää kalastusta ja vesiviljelyä edistävät MSC- ja ASC -jäljitettävyyssertifikaatit K-ruokakaupoista ensimmäisenä.

  Lue lisää ›

  Maakuntien parhaat palat

  Haluaisitko valita ostoskoriisi enemmän paikallista, suomalaista ruokaa? Tutustu maakuntien parhaisiin paloihin ja kokeile rohkeasti jotain uutta lähiruokaa.

  Lue lisää ›