Arvovalintoja
Vastuullisia valintoja

Vastuullisia valintoja

Me K-Supermarketissa autamme sinua tekemään vastuullisia valintoja. Mikä sinulle on tärkeää?

K-Supermarket logo Tahdomme inspiroida ja auttaa ihmisiä tekemään vastuullisia valintoja arjessaan. Olemme muun muassa siirtyneet käyttämään muovikasseja, jotka ovat 90 % kierrätysmateriaaleista tehtyjä. Me K-Supermarketissa rakastamme ruokaa, jotta suomalaiset voisivat rakastaa ruokaa. Lue lisää.

ESSI on ensimmäinen suomalainen kiertokassi

K-Supermarketit ovat siirtyneet käyttämään muovikasseja, jotka on tehty 90 % kierrätymateriaaleista. ESSI kiertokassi valmistetaan kuluttajilta kerätystä pakkausjätemuovista, ja siten se vähentää huomattavasti neitseellisten raaka-aineiden käyttöä.

Lue lisää ›

  Pirkka vähentää muovia

  K-ryhmän tavoitteena on, että vuoden 2025 loppuun mennessä omien brändituotteiden pakkauksissa muovin määrää on vähennetty 20% ja kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä, uudelleen käytettäviä tai biohajoavia. Lue lisää siitä, miten Pirkka-tuotteet osallistuvat muovin vähentämistalkoisiin.

  Lue lisää ›

  Top 5 vinkit muovin vähentämiseen

  Helpoilla vinkeillä muovin vähentäminen, välttäminen ja kierrättäminen käy kuin itsestään. Nappaa talteen viisi vinkkiä siihen, miten voit omassa arjessasi vähentää muovia.

  Lue lisää ›
   K-ryhmän tavoitteena on vähentää muovin käyttöä ja edistää muovin kierrätystä. Tutustu tarkemmin siihen, mitä kaikkia tekoja K-ryhmä tekee muovin saralla.
   Lue lisää K-ryhmän muovilinjauksesta ›

   K-Ostokset näyttää ostotietosi sekä ostostesi kotimaisuus- ja ilmastotason

   Haasta itsesi ostamaan enemmän suomalaista ruokaa. Tarkasta K-Ostoksien avulla ostostesi nykyinen kotimaisuustaso ja lähde kurkottelemaan kohti uutta ostosten kotimaisuustasotavoitetta.

   Lue lisää ›
    Tiedätkö erinomaisen paikallisen tuotteen, jota ei vielä löydy kauppasi valikoimista? Juuri sinä voit toiveellasi vaikuttaa siihen, mitä K-Supermarketisi hyllyiltä löytyy.
    Näin voit vaikuttaa ›

    Tuottajalle kiitos

    Tuottajalle kiitos -tuotteet ovat yksi monista keinoista, joilla K-ryhmä tukee suomalaista maataloutta. Tukiraha päätyy täysimääräisesti tuottajille eri tavoilla tuotteesta riippuen. Ruoasta kiittäminen on nyt entistä helpompaa.

    Katso Tuottajalle kiitos -tuotteet ›