Arvovalintoja
Vastuullisia valintoja

Vastuullisia valintoja

Me K-Supermarketissa autamme sinua tekemään vastuullisia valintoja. Mikä sinulle on tärkeää?

K-Supermarket logo Tahdomme inspiroida ja auttaa ihmisiä tekemään vastuullisia valintoja arjessaan. Me K-Supermarketissa rakastamme ruokaa, jotta suomalaiset voisivat rakastaa ruokaa. Lue lisää.

26 vinkkiä ruokahävikin hallintaan

Kodin ruokahävikkiä voi hallita monin eri tavoin. Avainasemassa ovat suunnitelmallisuus, tähteeksi jääneiden ruokien kekseliäs käyttö ja pysyminen perillä siitä, mitä jääkaapin perukoilta löytyy.

Lue lisää ›
  Mitä tehdä jo valmiiksi kaapista löytyvistä aineksista? Syötä 1-3 raaka-ainetta reseptigeneraattoriin ja saat niiden perusteella herkullisia reseptiehdotuksia. Kätevä tapa ruokahävikin vähentämiseen!
  Kokeile reseptigeneraattoria nyt ›

  K-Ostokset näyttää ostotietosi sekä ostostesi kotimaisuus- ja ilmastotason

  Haasta itsesi ostamaan enemmän suomalaista ruokaa. Tarkasta K-Ostoksien avulla ostostesi nykyinen kotimaisuustaso ja lähde kurkottelemaan kohti uutta ostosten kotimaisuustasotavoitetta.

  Lue lisää ›
   Tiedätkö erinomaisen paikallisen tuotteen, jota ei vielä löydy kauppasi valikoimista? Juuri sinä voit toiveellasi vaikuttaa siihen, mitä K-Supermarketisi hyllyiltä löytyy.
   Näin voit vaikuttaa ›

   Top 5 vinkit muovin vähentämiseen

   Helpoilla vinkeillä muovin vähentäminen, välttäminen ja kierrättäminen käy kuin itsestään. Nappaa talteen viisi vinkkiä siihen, miten voit omassa arjessasi vähentää muovia.

   Lue lisää ›

    Tuottajalle kiitos

    Tuottajalle kiitos -tuotteet ovat yksi monista keinoista, joilla K-ryhmä tukee suomalaista maataloutta. Tukiraha päätyy täysimääräisesti tuottajille eri tavoilla tuotteesta riippuen. Ruoasta kiittäminen on nyt entistä helpompaa.

    Katso Tuottajalle kiitos -tuotteet ›

    Pirkka vähentää muovia

    K-ryhmän tavoitteena on, että vuoden 2025 loppuun mennessä omien brändituotteiden pakkauksissa muovin määrää on vähennetty 20% ja kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä, uudelleen käytettäviä tai biohajoavia. Lue lisää siitä, miten Pirkka-tuotteet osallistuvat muovin vähentämistalkoisiin.

    Lue lisää ›