Arvovalintoja
Jouluruoalla on merkitys

Jouluruoalla on merkitys

Me K-Supermarketissa rakastamme joulua, jotta suomalaiset voisivat rakastaa joulua. Mikä sinulle on tärkeää?

K-Supermarket logo Tahdomme inspiroida ja auttaa jakamaan ruoan kautta rakkautta. Näin ihmiset voivat kohdata toisensa kaikkein parhaan jouluaterian äärellä. Koska jouluruoalla on merkitys.Lue lisää.

Joulumenu x 4

Tee joulusta juuri sellainen, kuin teille sopii. Oli se sitten suomalaista ruokaa kunnioittava perinteisine kinkkuineen, moderni, helppo tai vegaaniherkuilla höystetty.

Katso menut ›
  Ruokalahja, joka huomioi lahjan saajan mieltymykset, on täynnä ajatusta. Mitä jos tänä jouluna säästäisit lähimmäisesi turhalta krääsältä ja antaisit herkkulahjoja, jotka päätyvät varmasti käyttöön?
  Syötävät ruokalahjat ›

  K-Ostokset näyttää ostotietosi sekä ostostesi kotimaisuus- ja ilmastotason

  Haasta itsesi ostamaan enemmän suomalaista ruokaa tänä jouluna! Tarkasta K-Ostoksien avulla ostostesi nykyinen kotimaisuustaso ja lähde kurkottelemaan kohti uutta ostosten kotimaisuustasotavoitetta.

  Lue lisää ›
   Tiedätkö erinomaisen paikallisen tuotteen, jota ei vielä löydy kauppasi valikoimista? Juuri sinä voit toiveellasi vaikuttaa siihen, mitä K-Supermarketisi hyllyiltä löytyy.
   Näin voit vaikuttaa ›

   Joulun parhaat puurot

   Jokainen joulupuuron äärellä vietetty hetki on merkityksellinen. Tarjoa tänä jouluna kauhakaupalla rakkautta lähimmillesi.

   Lue lisää ›

   Maakuntien parhaat palat

   Haluaisitko valita ostoskoriisi enemmän paikallista, suomalaista ruokaa? Tutustu maakuntien parhaisiin paloihin ja kokeile rohkeasti jotain uutta lähiruokaa.

   Lue lisää ›