Loihdi loppuvuoden hurmaavimmat juhlapurtavat Auran uutuusmajoneesista

Loihdi loppuvuoden hurmaavimmat juhlapurtavat Auran uutuusmajoneesista

Katso herkulliset reseptit ja löydä inspiraatiota juhlamenuusi.

Pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, uusi vuosi… Huh, johan saa urakalla kokata. Jos pää lyö tyhjää tarjottavien kanssa, niin tässä vinkki. Majoneesihyllyltä löytyy nyt uusi, monipuolinen luottopurkki: kotimainen Auran Maustamaton majoneesi.

Maustamattomasta majoneesista loihdit helposti hurmaavan herkullisia tarjottavia loppuvuoden juhliin ja illanistujaisiin. Tyylikästä lasipurkkia ei tarvitse edes piilottaa jääkaappiin, vaan se saa olla esillä kattauksessa. Näin vieraat saavat myös lisäillä annoksiinsa halutessaan vähän ekstramajoneesia.

Testaa näitä reseptejä:

Kylmäsavulohi-karjalanpiirakat piparjuurimajoneesilla

Auran lasipurkkimajoneesi KMedia karjalanpiirakka

  • Kahdeksalle hengelle
  • Valmistusaika: 15 min
  • Vaikeusaste: helppo
  • (soijaton, ei sisällä pähkinää)

Pienet cocktail-karjalanpiirakat ovat herkullisia sormisyötäviä juhliin tai illanistujaisiin. Viimeistele piirakat Auran Maustamattomasta Majoneesista tehdyllä piparjuurimajoneesilla, kylmäsavulohella sekä pienillä sitruunasiivuilla ja ruohosipulilla.

  • 8 cocktail-karjalanpiirakkaa
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 2 siivua sitruunaa
  • ruohosipulia

Piparjuurimajoneesi

Sekoita majoneesi, piparjuuritahna sekä Auran mieto sinappi keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voitele karjalanpiirakat majoneesilla ja viimeistele kylmäsavulohella, kolmioiksi leikatuilla sitruunansiivuilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.

Lämpimät kinkkuvoileivät dijon-majoneesilla

Auran lasipurkkimajoneesi KMedia kinkkuvoileipä

  • Neljälle hengelle
  • Valmistusaika: 30 min
  • Vaikeusaste: helppo
  • (soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)

Kinkku, juusto, sinappi ja makea viikunahillo ovat täydellinen yhdistelmä. Voit käyttää leipien väliin joulukinkusta yli jääneet palat tai vaikka tuhtia palvikinkkusiivua. Juustona toimii sinihomejuuston sijaan myös lähes mikä vain joulun juustopöydästä yli jäänyt juusto. Viikunahillonkin voi hyvin korvata juustopöydästä jääneellä suosikkihillollasi.

Sekoita Auran majoneesiin dijon-sinappi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Voitele puolet leivistä dijon-majoneesilla ja puolet viikunahillolla. Laita kinkkusiivu ja sinihomejuustoviipale dijon-majoneesilla voidellulle leivälle ja nosta päälle viikunahillolla voideltu leipä. Voitele kinkkuvoileipien paistopinnat vielä majoneesilla ja paista rapeaksi joko pannussa tai leipägrillissä kunnes juusto on sulanut.

Auran-tuotteet K-Ruoka-verkkokaupasta