Hyppää sisältöön
Pirkka toi suositun ravintolaherkun kotikeittiöihin

Pirkka toi suositun ravintolaherkun kotikeittiöihin

Julkaistu 11.5.2018

Pirkka bataattiranskalaiset kisaavat K-Ruoka Awards 2017 -finaalissa Vuoden Pirkka-tuotteen tittelistä. Rapeat ranskikset ovat maukas vaihtoehto perinteisille ranskanperunoille.

Kotitekoiset burgerit, pihvit ja muut grilliherkut nautitaan perinteisesti ranskanperunoiden kyydittäminä. Nyt perunasta tehdyt pakasteranskikset ovat kuitenkin saaneet rinnalleen haastajan.

“Toimme helmikuussa 2017 markkinoille Pirkka bataattiranskalaiset, jotka ovat herkullinen vaihtoehto perinteisille ranskanperunoille”, Keskon pakastetuotteista vastaava Laura Koponen kertoo.

Bataattiranskalaiset ovat saavuttaneet suuren suosion ravintoloissa, joissa ne ovat puolustanut paikkaansa hittilisukkeena jo jonkin aikaa. Nyt herkuttelun ei tarvitse rajoittua vain illallistreffeille.

“Halusimme tuoda bataattiranskalaiset ruokakauppoihin, jotta niistä voi nauttia myös kotona”, Koponen kertoo.

Bataattiranskalaisten valmistaminen on erittäin helppoa ja nopeaa, sillä ne valmistuvat uunissa vain 20 minuutissa. Ei siis muuta kuin uuni kuumaksi ja herkuttelemaan!