Dr. Oetkerin suklaapizza on täydellinen jälkiruoka jaettavaksi

Dr. Oetkerin suklaapizza on täydellinen jälkiruoka jaettavaksi

K-Ruoka Awards -kilpailussa 2017 Vuoden uutuustuotteen tittelistä taisteleva suklaapizza on tehty jaettavaksi.

Suklaakastiketta, maitosuklaalastuja sekä suussasulavia valko- ja tummasuklaapalasia. Vielä jokin aika sitten näitä aineksia ei olisi millään ilveellä erehtynyt luulemaan pitsan täytteiksi. Nyt Dr. Oetkerin suklaapizza on kuitenkin osa monen ruokakaupan valikoimaa.

”Makeaa pitsaa ollaan syöty Keski-Euroopassa jo jonkin aikaa, mutta pakastettuna sitä ei ole ollut mahdollista ostaa”, sanoo Dr. Oetkerin toimitusjohtaja Pirkka Peltoniemi.

Suklaapizza on saanut huikean vastaanoton. Aluksi Dr. Oetkerilla oli vaikeuksia saada riittävästi suklaapizzoja Suomeen, koska kaikki halusivat maistaa sitä. Sosiaalisessa mediassa on markkinointijohtajan mukaan keskusteltu pizzasta todella paljon. On ollut niin ihastusta, ihmetystä kuin epäuskoakin.

”Suklaapizzaa maistaneet olivat erittäin positiivisesti yllättyneitä. Suklaapizza ei esimerkiksi kalorimäärältään ole yhtään niin raskas kuin saattaisi kuvitella”, Peltoniemi selittää.

Uutuusherkku sopii loistavasti yhdessä vietettäviin hetkiin, joissa pöytään kaivataan pientä, makeaa purtavaa. Se on sosiaalinen tarjottava esimerkiksi kaveriporukan illanistujaisissa.

”Tätä pizzaa ei syödä yksin vaan jaetaan koko porukan kesken. Se sopii täydellisesti jälkiruuaksi”, Peltoniemi kertoo.

Suomalaisten pakastealtaiden ensimmäinen makea pizza on saavuttanut nopeasti suuren suosion. Kysymys kuuluu, kuinka kauan suklaapizza on vielä ainoa laatuaan pakastealtaissa?

”Tämä on nouseva trendi Euroopassa ja todennäköisesti makeita pitzzoja syödään pian myös pizzerioissa. Kukapa tietää, ehkä suklaapizzasta seuraa jotakin vielä jatkossakin”, Peltoniemi hymyilee.

Tutustu finalisteihin