Awards
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
K-Supermarket Mankkaalla on valikoimaa vaativillekin asiakkaille

K-Supermarket Mankkaalla on valikoimaa vaativillekin asiakkaille

K-Ruoka Awards -finaaliin 2017 päässeen K-Supermarket Mankkaan tavoitteena on pysyä alueen parhaana ruokakauppana, jossa korostuu erityisesti laatu, valikoima ja palvelu.

Espoolaisen K-Supermarket Mankkaan asiakkaat ovat hyvin laatutietoisia sekä ruoan että palvelun suhteen.

”Meille on tottakai tärkeää, että asiakkaalle tulee hyvä fiilis, kun hän käy kaupassamme, mutta se ei riitä meille. Me pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset,” sanoo kunnianhimoinen kauppias Pekka Iho.

Hän haluaa, että asiakas oivaltaa uusia tapoja tehdä ruokaa astuessaan kaupan ovesta sisään. Laajassa valikoimassa näkyy myös vahva panostus kotimaisiin tuotteisiin.

”Me satsaamme ruoan alkuperään. Valikoimasta löytyy paljon luomua ja lähiruokaa. Siitä hyvä esimerkki on Fazerin lähileipomo, jossa leivät valmistetaan paikan päällä kotimaisista jauhoista.”

Miten sitten luodaan astetta parempi asiakaspalvelukokemus?

”Kaikki lähtee toimivasta yhteistyöstä. Panostamme hyvään yhteishenkeen, joka välittyy asiakkaille hyvänä palveluna. Meidän työntekijöillä pitää myös olla aito halu palvella asiakkaita.”

Tutustu finalisteihin