Vuoden uutuustuote 2017 - Kariniemen Kanaset ylivoimaiseen voittoon

Vuoden uutuustuote 2017 - Kariniemen Kanaset ylivoimaiseen voittoon

K-Ruoka Awardsissa 2017 vuoden uutuustuotteen tittelistä kisasivat kolme viime aikoina ruokapöytien keskusteluihin yltänyttä tuotetta: Dr. Oetker Ristorante Dolce al Cioccolato -suklaapizza, HK PoPo porsas-porkkana jauhis sekä Kariniemen Kanaset.

Vuoden uutuustuotteeksi valittiin Kariniemen Kanaset 55,64 % osuudella lähes 60.0000 kategoriassa annetusta äänestä. Kariniemen Kanaset on nopeutta ja helppoutta arvostaville kätevä välipala tai eväs. 

"Suosiota selittää se, että tuotteessa yhdistyvät monet ajankohtaiset ruokatrendit: sosiaalinen syöminen, nautiskelu, helppous, ”sormisyöminen” ja tietenkin hyvä maku sekä kotimainen laadukas raaka-aine. Tuotteiden käyttäjäryhmä on laaja; lapsiperheistä nuoriin", kertoo HKScanin kategoria- ja markkinointijohtaja Anne Terimo.

Kanaset

K-Ruoka Awardsin seitsemässä kategoriassa annettiin äänestyksen aikana ääniä yhteensä yli 400 000 kappaletta. Voittajat selvisivät 4.11. Messukeskuksessa K-Team-Päivillä järjestetyssä gaalassa. Ketkä veivät voiton K-Ruoka Awardsin muissa kategorioissa? Katso tulokset >

Tutustu finalisteihin

Sinua saattaisi kiinnostaa