Ota kuva ostamastasi Barilla-tuotteesta ja voita onnenpyörästä palkintoja!

Ota kuva ostamastasi Barilla-tuotteesta ja voita onnenpyörästä palkintoja!

Osta mikä tahansa Barilla-tuote, ota siitä kuva ja lataa kuva osoitteeseen www.barillakampanja.fi, pyöritä onnenpyörää ja voit voittaa upeita palkintoja! Voit osallistua jokaisella ostamallasi Barilla-tuotteella.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona 1000 € arvoinen matkalahjakortti Italiaan! Lisäksi palkintoina arvotaan 20 kappaletta Barilla-tuotepaketteja (arvo á noin 30 €). Voit osallistua arvontaan lataamalla kuvan kampanjasivulle 1.3. – 30.4.2022.

Barilla – 145 vuotta italialaista intohimoa pastaa kohtaan! Tutustu vaikka näihin Barillan suosituimpiin tuotteisiin:

Barilla Penne Rigate – kuviopasta, jota rakastaa kaikki! Penne Rigate sopii kaikkiin tilanteisiin ja kaikkiin ruokiin. Penne Rigate -pastan uurteet ja suuri halkaisija tekevät siitä täydellisen kaikenlaisiin kastikkeisiin, kuten kermaiseen sienikastikkeeseen, tomaattikastikkeeseen tai lihaisaan kastikkeeseen.

Barilla Fusilli – sopii sekä yksinkertaisiin että hienostuneisiin pastaruokiin ja onnistut aina! Fusillin muoto tuo hyvin esille monimutkaiset ja tiiviit kastikkeet, mutta myös ne yksinkertaisimmat.

Barilla Gnocchi – ominaista on pyöreä muoto ja keskellä oleva reikä, joka kerää ja tuo esille tiiviimmätkin kastikkeet, kuten herkullisen jauhelihakastikkeen.

Barilla Farfalle – sileä pinta hemmottelee makuaistia ja tiiviin keskiosan ja päätyosien koostumus poikkeaa toisistaan: todellinen nautinto herkkusuille. Perhosta muistuttava Farfalle-pasta lentää mausta toiseen ja mukautuu hyvin erilaisten makujen yhdistelmiin.

Barilla Pesto Genovese – runsaasti tuoreita ja aromikkaita basilikanlehtiä yhdistettyinä Parmigiano Reggiano SAN -juuston aitoon makuun. Tämä luonnollinen pestokastike tuoksuu kesältä. Se on valmistettu ilman säilöntäaineita ja antaa pastallesi aidon italialaisen maun.

Lataa kuvasi www.barillakampanja.fi-sivulla ja pyöräytä onnenpyörää!