Butikshjälp
K-köpmännen gör det möjligt att få matinköpen levererade hem till dörren

K-köpmännen gör det möjligt att få matinköpen levererade hem till dörren

K-köpmännen lämnar inte sina kunder ensamma i utmanande situationer. Många K-affärer runtom i Finland erbjuder hemleverans av matinköp.

Det finns nu över 270 K-Ruoka-nätbutiker i Finland och vi öppnar raskt nya varje vecka. Med postnumret kan du kontrollera vilka K-Ruoka-nätbutiker som levererar till dig eller dina närstående varor. En beställning i K-Ruoka-nätbutikerna görs och skickas via webbsidorna k-ruoka.fi/kauppa.

Utöver nätbutikerna erbjuder även andra K-affärer hemleverans av inköpen. Nätet K-Ruoka-nätbutiker täcker inte ännu hela Finland och på en del orter kan det hemleveranstider i nätbutiken vara väldigt fyllda.

K-köpmännen bär av hela sitt hjärta omsorg om kunderna och lokalsamhället. De gör det bland annat möjligt för dem som hör till en riskgrupp eller för alla kunder att få matinköpen levererade hem till dörren eller att hämta dem färdigpackade i butiken, även om butiken inte ännu har någon nätbutik. De här butikerna tar emot beställningar till exempel per telefon eller e-post.

Se butikerna på din eller din närståendes hemort som inte ännu har en K-Ruoka-nätbutik, men som har meddelat att de erbjuder hemleverans av inköpen i närområdet tills vidare.

Butikernas resurser är begränsade, så beakta, att det kan ske förändringar i det som meddelats. Leveransavgifterna varierar mellan olika butiker. Många K-köpmän samarbetar med organisationer, idrottslag och lokala företagare, såsom taxichaufförer.

Butiker på orter som börjar på A–I

Butiker på orter som börjar på J–O

Butiker på orter som börjar på P–Ö

Kontrollera med hjälp av ditt postnummer vilka K-Ruoka-nätbutiker som levererar till ditt område

Vi öppnar nya K-Ruoka-nätbutiker varje vecka i rekordfart − upp till 15 i veckan! Se också nätbutikerna, där alla som bor på leveransområdet kan göra en beställning via webbsidorna eller applikationen K-Ruoka.

Rådgivningstelefon för seniorkunder

För att hjälpa seniorkunderna har vi öppnat ett telefonnummer, där vi besvarar vanliga frågor om till exempel matbutikerna på nätet, hemleverans av inköp och butiksbesök under avvikande förhållanden.

Telefonnummer: 01053 298 36 Hjälper med frågor vardagar kl. 9–16 Betjäning ges på finska och svenska Samtalspris: 8,35 cent/samtal + 12,09 cent/min