Arjen ruokaa edullisesti

Arjen ruokaa edullisesti

Monipuolista ja maukasta ruokaa saa tehtyä pienemmälläkin budjetilla! Ruokalasku pienenee, kun suunnittelee ruokakaupassa käynnit etukäteen, hyödyntää kuivamuonakaapin sekä pakkasen kätköistä löytyviä ruoka-aineita ja käyttää ruoanlaitossa sesongin edullisia vihanneksia.

Hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa valmistettua helposti edullisesti. Suunnittele etukäteen, mitä ruokia valmistat viikon aikana ja rakenna ostoslistat sesongin mukaan. Ruoanlaitossa kannattaa myös hyödyntää aina edullisia vihanneksia, kuten perunaa, kaalia ja eri juureksia. Ota talteen K-Ruoka.fin vinkit pienemmän budjetin suunnitteluun ja selätä suuret ruokalaskut!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–22
Huomenna ti 28.3.7–22
ke 29.3.7–22
to 30.3.7–22
pe 31.3.7–22
la 1.4.7–22
su 2.4.10–22
Tulevat poikkeusaukiolot
ma 3.4. Kahvilan aukiolo muuttuu7–22
pe 7.4. Pitkäperjantai8–22
su 9.4. Pääsiäispäivä10–22
ma 10.4. Toinen pääsiäispäivä10–22

Halpaa ruokaa - reseptejä jopa alle 1 €/annos

Kokosimme yhteen herkullisia reseptejä, jotka syntyvät edullisesti pienellä rahalla – annoshinta on jopa alle euron!

Lue artikkeli ›

Monipuolisesta perunasta herkut arkeen ja juhlaan – parhaat perunareseptit

Peruna on lähiruokaa parhaimmillaan! Monipuolisesta ja edullisesta perunasta voit loihtia monia ihania lisukkeita ja pääruokia niin arkeen kuin juhlaankin! Onko suosikkisi suussasulava perunamuusi, herkullinen perunalaatikko, mausteiset lohkoperunat vai täyttävä uuniperuna? Ota talteen parhaat pottureseptit!

Lue artikkeli ›
Haluatko säästää ruokaostoksissa? Olet sitten yksin asuva tai on sinulla ruokittavanasi kokonainen lapsiperhe, kauppalaskun kutistamisen salaisuus on simppeli: suunnittele ennakolta, suosi kauden kasviksia ja käytä kaikki mitä ostat.
Lue vinkit ruokakulujen pienentämiseen ›

Mitä ruoaksi säilykkeistä ja kuiva-aineista?

Nyt on hyvä aika käydä läpi kuivakaappi ja hyödyntää sieltä löytyvät säilykkeet sekä kuiva-aineet ruoanlaitossa! Säilykkeet ja kuiva-aineet säilyvät kuiva-ainekaapissa pitkään, lisäksi ne sopivat myös vähän tiukempaankin ruokabudjettiin. Varusta ruokakomerosi näillä paketeilla ja purnukoilla ja saat äkkiä hyvän aterian!

Lue artikkeli ›

Kokkaa kokonainen kerä kaalia – 8 parasta reseptiä valkokaalista

Valkokaali eli keräkaali on maukas, edullinen ja monipuolinen raaka-aine, josta valmistaa niin laatikot, keitot kuin salaatitkin. Valko- eli keräkaali on kaikista kaaleista suosituin myös Suomessa ja siitä valmistetaan myös useita perinteisiä suomalaisia ruokia, kuten kaalikeittoa ja kaalilaatikkoa. Kokosimme 8 herkullista kaalireseptiä, löydä uusi suosikkireseptisi ja kokkaa kerä kaalia!

Lue artikkeli ›