Arjen ruokaa edullisesti

Arjen ruokaa edullisesti

Päivitetty 1.3.2024

Monipuolista ja maukasta ruokaa saa tehtyä pienemmälläkin budjetilla! Ruokalasku pienenee, kun suunnittelee ruokakaupassa käynnit etukäteen, hyödyntää kuivamuonakaapin sekä pakkasen kätköistä löytyviä ruoka-aineita ja käyttää ruoanlaitossa sesongin edullisia vihanneksia.

Hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa valmistettua helposti edullisesti. Suunnittele etukäteen, mitä ruokia valmistat viikon aikana ja rakenna ostoslistat sesongin mukaan. Ruoanlaitossa kannattaa myös hyödyntää aina edullisia vihanneksia, kuten perunaa, kaalia ja eri juureksia. Ota talteen K-Ruoka.fin vinkit pienemmän budjetin suunnitteluun ja selätä suuret ruokalaskut!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna to 18.4.7–23
pe 19.4.7–23
la 20.4.7–23
su 21.4.10–23
ma 22.4.7–23
ti 23.4.7–23
Tulevat poikkeusaukiolot
ti 30.4. Vappuaatto7–20
ke 1.5. Vappu10–23
to 9.5. Helatorstai7–23

Halpaa ruokaa - reseptejä jopa alle 1 €/annos

Kokosimme yhteen herkullisia reseptejä, jotka syntyvät edullisesti pienellä rahalla – annoshinta on jopa alle euron!

Lue artikkeli ›
Haluatko säästää ruokaostoksissa? Olet sitten yksin asuva tai on sinulla ruokittavanasi kokonainen lapsiperhe, kauppalaskun kutistamisen salaisuus on simppeli: suunnittele ennakolta, suosi kauden kasviksia ja käytä kaikki mitä ostat.
Lue vinkit ruokakulujen pienentämiseen ›

Mitä ruoaksi säilykkeistä ja kuiva-aineista?

Nyt on hyvä aika käydä läpi kuivakaappi ja hyödyntää sieltä löytyvät säilykkeet sekä kuiva-aineet ruoanlaitossa! Säilykkeet ja kuiva-aineet säilyvät kuiva-ainekaapissa pitkään, lisäksi ne sopivat myös vähän tiukempaankin ruokabudjettiin. Varusta ruokakomerosi näillä paketeilla ja purnukoilla ja saat äkkiä hyvän aterian!

Lue artikkeli ›

Kokkaa kokonainen kerä kaalia – 8 parasta reseptiä kaalista

Valkokaali eli keräkaali on maukas, edullinen ja monipuolinen raaka-aine, josta valmistaa niin laatikot, keitot kuin salaatitkin. Valko- eli keräkaali on kaikista kaaleista suosituin myös Suomessa ja siitä valmistetaan myös useita perinteisiä suomalaisia ruokia, kuten kaalikeittoa ja kaalilaatikkoa. Kokosimme 8 herkullista kaalireseptiä, löydä uusi suosikkireseptisi ja kokkaa kerä kaalia!

Lue artikkeli ›