Aurinko nousee nyt pohjoisesta

Aurinko nousee nyt pohjoisesta

Erikoisetuna Aurinkomatkojen pakettimatkoja Lappiin -50 € per aikuinen kampanjakoodilla KESKO20A

Mistä on kyse?

Suomen suurin matkanjärjestäjä Aurinkomatkat tarjoaa asiakkaille uudenlaisia kokemuksia kotimaassa yhdistettynä pakettimatkan luotettavuuteen, turvallisuuteen ja helppouteen. Saat erikoisetuna -50 euron alennuksen Lapin matkasta per aikuinen kampanjakoodilla KESKO20A. Kampanjakoodi koskee vain uusia 16.11.–13.12.2020 klo 23:een mennessä tehtäviä Aurinkomatka- pakettivarauksia seuraaviin hotelleihin: Lapland Hotels Luostotunturi, Lapland Hotels Riekonlinna, Lapland Hotels Saaga, Lapland Hotels Sirkantähti ja Lapland Hotels Sky Ounasvaara. Etu on Aurinkomatkojen ja Lapland Hotelsin yhdessä tarjoama.

Mitä Aurinkomatkojen pakettiin sisältyy?

  • Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg), majoitus, matkapaketin turva sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat rinne- ja latutietoineen.
  • Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille.
  • Finnair Plus -jäsenet saavat Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-paketin hinnasta sekä Finnairin lennoista.
  • Pakettimatka tuo turvaa lomalle poikkeustilanteissakin ja Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy aina joustavat muutos- ja peruutusehdot.
  • Matkojen kestot: 3 päivää (torstai–sunnuntai ja sunnuntai–torstai) ja 7 päivää (lauantai–lauantai)

Varaa tästä.

Plussa-asiakkaan erityisetu

Lapland Hotels tarjoaa K-Plussa kampanjakoodilla matkan varanneille asiakkaille lisäksi Etusetelin, jonka arvo on 10€/varaus. Etusetelin saat vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä ja sen voi käyttää hotellin ravintolapalveluihin tai hotellin shoppalveluihin (rajoitetun valikoiman shop vastaanoton yhteydessä).

Lapland hotels - kampanjaan kuuluvat hotellit

Lapland Hotels Saaga, Ylläs K-ruokafi-aurinkomatkat-laplandhotels Yllas Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä K-ruokafi-aurinkomatkat-laplandhotels saariselka Lapland Hotels Sirkantähti, Levi K-ruokafi-aurinkomatkat-laplandhotels-Sirkantahti Lapland Hotels Sky Ounasvaara, Rovaniemi (avataan myyntiin 11.11.) K-ruokafi-aurinkomatkat-laplandhotels sky ounasvaara Lapland Hotels Luostotunturi, Luosto (avataan myyntiin 11.11.) K-ruokafi-aurinkomatkat-laplandhotels luostotunturi

Säännöt

Teet hyvää ostamalla suomalaista