K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Gluteenittomien tuotteiden hinnat laskevat

Gluteenittomien tuotteiden hinnat laskevat

Myös gluteenittomat tuotteet on huomioitu K-ruokakaupoissa tammikuussa 2016 tehtyjen alennusten joukossa. Lisää gluteenittomien ja muiden tuotteiden hinnanalennuksia on suunniteltu toteutettavaksi pian tammikuun jälkeen.

Kaikissa 81 K-citymarketissa on laskettu gluteenittomien tuotteiden hintoja tammikuun alussa. Näiden lisäksi hinnanalennuksia on tehty myös sellaisiin gluteenittomiin tuotteisiin, jotka ovat vain osalla kaupoista valikoimissa. Lisäksi kauppiaat ovat tehneet myös kauppakohtaisia gluteenittomien tuotteiden hinnanalennuksia. 

Pirkka-sarjasta gluteenitonta edullisesti

Pirkka-sarjassa on kattava valikoima gluteenittomia tuotteita. Gluteenittomat Pirkka tuotteet ovat hintatietoisille hyvä valinta, sillä ne ovat vastaavia brändituotetta edullisempi vaihtoehto. Kokeile vaikkapa Pirkka gluteenittomia riisipiirakoita!

Koska kokonaisuus ratkaisee ostoskorissa, olemme lisäksi koonneet verkkosivuillemme ideoita edullisista gluteenittomista resepteistä. Reseptien annoshinnat on laskettu valmiiksi. 

Gluteenittomia etuja omasta K-kaupastasi

Muistathan myös, että tilaamalla K-ruokakaupan sähköisen asiakaskirjeen tai lataamalla K-ruoka-mobiilisovelluksen älypuhelimeen, saat henkilökohtaisesti kohdennettuja etuja. Edut kohdistetaan omaan ostohistoriaasi perustuen. Kohdennettujen etujen tuotevalikoimassa on myös paljon gluteenittomia tuotteita.

Voit myös kirjautua Oma Plussaan ja kertoa mistä päivittäistavarakaupan aihepiireistä olet kiinnostunut, niin voimme palvella sinua entistä paremmin!