Avaa grillikausi jo alkukeväästä!

Avaa grillikausi jo alkukeväästä!

Kun lumet sulavat kohisten, ajatukset siirtyvät kuin huomaamatta kesään ja grillaukseen. Mikset aloittaisi jo nyt?

Alkukevään grillaukseen käyvät erityisen hyvin nopeasti kypsyvät tuotteet kuten pihvit tai leikkeet ja erilaiset makkarat.

Rennompaan herkutteluun sopivat mainiosti BBQ-hampurilaiset. Kata hampurilaisbaari, josta jokainen syöjä voi koota mieleisensä annoksen. Varaa tarjolle hampurilaispihvejä, majoneesia, ketsuppia, kasviksia, hampurilaissämpylötitä ja cheddar-juustoa. Kokeile myös raakamakkaraa ja kokoa maukkaat raakamakkarahodarit. Raakamakkarahodareihin saa herkullista makua limellä maustetulla majoneesilla ja paahdetulla sipulirouheella.

Grilliherkkujen lisänä maistuvat retiisicoleslaw tai grillattu tomaattisalaatti. Paista grillikauden ensimmäiset makkarat ja tarjoa lisänä kirkasta perunasalaattia saksalaisittain tai chilistä perunasalaattia. Marinoi vielä lisäksi punasipulia, jota voi nautiskella myös hodareiden ja hampurilaisten välissä.

Laadukkaat lihat ja muut ainekset helppoon grillaukseen saat tietysti K-ruokakauppiaaltasi.

Paista nuotiolla tikkupullaa

Ulkoilmassa nuotion ääressä ruokaa maistuu erityisen hyvältä ja reippaasti ulkoillessa nälkä jo pian kurnii vatsassa. Grillaamisen sijaan voit myös pakata eväskoriin termospullollisen lämmintä kaakaojuomaa ja grillimakkaroita. Jälkiruoaksi nuotion äärellä tarjoillaan viittä vaille valmiit tikkupullat, jotka paistat tunnelmallisesti nuotiolla.