Parhaat burgerit – näin onnistut!

Parhaat burgerit – näin onnistut!

Itse tehdyt hampurilaiset ovat kestosuosikki! Valmista parhaat burgerit itse tai kokoa isommalle porukalle runsas burgeribuffet. Hampurilaisbuffasta jokainen ruokailija saa koota itselleen sellaisen hampurilaisen kuin haluaa. Katso alta parhaat hampurilaisreseptit, myös kala-, kana- ja kasvisburgereista!

Parhaat burgerit – näin onnistut

Burgereiden tekemisessä esivalmistelulla on iso merkitys: Kaiken muun on hyvä olla valmiina, kun H-herki eli burgererpihvien paisto ja burgereiden kasaushetki koittaa.

Kun haluat panostaa, voit tehdä itse pihvit, sämpylät, majoneesin ja vaikka ketsupin. Kun taas haluat herkutella stressittömämmin, nappaa laadukkaat ja super suositut burgereiden raaka-aineet K-kaupasta! Katso tärpit kauppaan ja reseptit kokkaamiseen artikkelista alempaa.

Ketsuppi ja majoneesi Kuvassa: itse tehty ketsuppi ja vegaaninen majoneesi.

Kun kaikki on valmista ja grilli kuumana, on aika paistaa pihvit ja lämmittää hampurilaissämpylät, jotka kypsyvät grillissä näppärästi samaan aikaan. VINKKI! Sämpylät palavat nopeasti, joten niiden kanssa kannattaa olla tarkkana, ja ne kannattaa sijoittaa grillissä mahdollisimman viilleään kohtaan.

Kun sämpylät ovat lämpimiä ja pihvi kypsä, on aika kasata oma unelmien burger ja nauttia!

Kokeile myös burgeribuffaa!

Jos ruokailijoiden makumieltymykset vaihtelevat tai ruokailijoita on useita, on burgeribuffet huippuhyvä valinta! Burgeribuffetin etu on se, että jokainen ruokailija kun saa valita oman hampurilaisen väliin tulevan juuston, kasvikset, kastikkeet ja majoneesit ja rakentaa burgein oman maun mukaan.

Tässäkin tapauksessa on hyvä esivalmistella kaikkea, mitä burgersämpylöiden väliin (pihvin lisäksi) haluaa laittaa, ennen pihvien paistoa, hampurilaissämpylöiden lämmittämistä ja hampurilaisten kasausta.

Parhaat raaka-aineet burgereihin K-kaupasta

Kun haluat herkutella himohyvillä buurgereilla ilman stressiä, nappaa burgeribuffetin ainekset K-kaupasta, joista löydät laajan valikoiman laadukkaita ja super suosittuja burger-tuotteita ja tuotesarjoja kuten Naughty BRGRin tuotteet sekä Pirkka ja Pirkka Parhaat -sarjan tuotteet.

Naughty tuotteet Kuvassa: Naughty BRGR -tuotteita. Lue lisää ja tutustuu laajaan valikoimaan tästä!

Tuotetärpit K-kauppaan:

Lihaisat hampurilaispihvit

Maukas lopputulos syntyy esimerkiksi suomalaisesta naudanlihasta valmistetuista Pirkan burgerpihveistä tai Pirkan suomalaisista broileriburgerpihveistä. Mehevät ja erittäin lihaisat pihvit on helppo kypsentää grillissä.

Kokeile myös super suosittuja Naughty BRGR-burgerpihvejä:

Vegaaniset hamurilaispihvit kaupasta

Vegaanisena vaihtoehtona grillissä voi lämmittää hampurilaisen väliin Pirkka kasvispihvejä, Pirkka porkkanapihvejä tai Pirkka punajuuripihvejä.

Hampurilaissämpylät kaupasta

Juusto, majoneesi ja muut hampurilaisten täytteet kaupasta

Burgereiden lisukkeet

Parhaat hampurilaispihvit ja muut burger-reseptit

Valmista naudanlihasta grillissä mehevät hampurilaispihvit itse leivottujen hampurilaissämpylöiden tai briossisämpylöiden väliin.

Halloumiburgerit Kuvassa: huippu maukkaat halloumiburgerit. Katso lisää ihania burger-reseptejä artikkelin alaosasta.

Meheviä kasvisburgerivaihtoehtoja ovat härkishampurilainen, halloumiburgeri, falafelburgeri ja mustapapuhampurilaiset. Mausteisen ruoan ystäville maistuu texmex-kanahampurilainen tai tuhti chorizohampurilainen.

Viimeisen silauksen täydelliseen hampurilaiseen tuovat itse tehty ketsuppi ja helppo majoneesi. Jos porukassa on yksikin vegaani, tee ihana vegaaninen majoneesi, joka on niin hyvää, että se maistuu taatusti jokaiselle!