Grillimenu kalasta

Grillimenu kalasta

Kala kypsyy kesäisin yhä useamman suomalaisen grillissä, eikä ihme. Kalasta syntyy herkullisia ruokia, jotka maistuvat niin lapsille kuin aikuisille.

Alkupala

Kuningaskatkaravut valmistuvat nopeasti grillissä. Tarjoa lisäksi miso-inkiväärivoita.

Pääruoka

Grillaa lohi meheväksi ja sivele pintaan raikasta lime-korianteriöljyä. Erilainen kasvislisäke syntyy grillatuista kukkakaalipihveistä.

Jälkiruoka

Kookoksella, inkiväärillä ja limetillä maustetut raparperimurupaistokset voidaan valmistaa grillissä kypsentäen, mutta valmistus onnistuu myös uunissa.

grilliviinit kala

Viinisuositukset menulle

Katso myös Viinipostin suositukset kalaisen grillimenun viineiksi!

Kalaa ja äyriäisiä grillin lämpöön

Sinua saattaisi kiinnostaa