Grillimenu lihasta

Grillimenu lihasta

Tuoksuuko mikään enempää kesältä, kuin grillissä tirisevä liha? Tässä grillimenussa maistuu ihana parsa, sisäfileepihvit sekä makea pavlova ja grillihedelmät.

Alkuruoka

Kevään ja alkukesän paras alkuruoka syntyy helposti vihreästä tankoparsasta ja halloumijuustosta. Annos viimeistellään pirteän makealla kastikeella.

Pääruoka

Valkosipulin, chilin ja savupaprikan makuinen rub-mausteseos hierotaan pihvien pintaan ennen paistamista. Veneperunat on helppo valmistaa, sillä perunoita ei tarvitse kuoria!

Jälkiruoka

Kesän paras pavlova kootaan marengeista, kermavaahdosta, grillatuista nektariineista ja vadelmista. Viimeistele vadelmakastikkeella ja pistaasirouheella.

Kokeile myös näitä!

Sinua saattaisi kiinnostaa