HK:n grillilihoissa maistuu savu ja terva

HK tuo kesän grillikauteen uudenlaisen säväyksen perisuomalaisia makuja; savua ja tervaa. Maukas grilliateria valmistuu helposti, kun valitset grilliin valmiiksi savuisen lihan.

Savu on huipputrendikäs maku ruoissa, ja HK:n grillituotteiden myötä vaivattomasti myös kotigrillaajan saavutettavissa. HK Viljaporsaan smoky pluma tammisavu ja HK Viljaporsaan smoky brisket tervasavu ovat valmiiksi savustettuja, ja niitä valmistettaessa vain kypsennys riittää!

Onko pluma jo sinulle tuttu?

Kesällä viljaporsaasta nautitaan aivan uusia paloja, sillä HK:n valikoimista löytyy pluma, maailmalla jo suositun herkkupalan. Tammisavusta makunsa saanut pluma tarkoittaa espanjaksi sulkaa – tee grillijuhlien vieraisiin vaikutus tällä tiedolla!

Upeasti marmoroitunut HK Viljaporsaan smoky pluma tammisavu on ohueksi leikattua porsaan fileeselkää, ja sopii erinomaisesti valmistettavaksi grillin lisäksi uunissa tai pannulla. Pluma on maukasta kaikilla kypsyysasteilla – sen voi jättää hennon pinkiksi, mutta se ei kuivu ylikypsäksikään valmistettuna.

Pluma

Lempeä terva kruunaa savuisen brisketin

HK Viljaporsaan smoky brisket tervasavu saa makunsa hienostuneesta tervasta. Kotimainen brisket eli porsaan rinta valmistuu kokonaisena grillissä tai uunissa. Lempeänsavuisen tervan rinnalla maistuvat paprika sekä ripaus valkosipulia ja chiliä.

Kaunissyinen brisket on upean mureaa, ja parhaimmillaan kypsennyksen jälkeen ohueksi siivutettuna. Kokeile sen kaveriksi värikästä kvinoasalaattia ja raikasta jogurttikastiketta, ja saat tyrmäävän tarjottavan vaikka grillijuhlien noutopöytään.

Brisket