Mahtavia makuja Pirkka BBQ-kastikkeista

Mahtavia makuja Pirkka BBQ-kastikkeista

Julkaistu 6.4.2018

Pirkka grillaus- ja marinointikastikkeista saat helposti makua grilliherkkuihin. Kaikki kastikkeet ovat laktoosittomia, grillauskastike ja marinointikastike myös gluteenittomia. 

Pirkka_grillauskastike

Pirkka grillauskastike

Pirkka grillauskastike on laktoositon ja gluteeniton kastike grillaukseen ja marinointiin. Sivele grillattavaa ruokaa grillauskastikkeella ennen grillausta ja joitakin kertoja grillauksen aikana. Pane marinoitava raaka-aine pieneen muovipussiin ja kaada päälle grillauskastiketta. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti, mielellään yön yli. Käännä pussia pari kertaa marinoinnin aikana.

Grillauskastike säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa hyvin suljettuna noin kuukauden.

Tuotteen on valmistanut Saarioinen Oy, katso tarkemmat tuotetiedot.

Pirkka marinointi- ja grillauskastike

Pirkka marinointi- ja grillauskastike

Laktoositon Pirkka marinointi- ja grillauskastike sopii naudan-, porsaan- ja lampaanlihan, broilerin, kalan sekä kasvisten marinointiin ja maustamiseen. Pane marinoitava raaka-aine pieneen muovipussiin ja kaada päälle marinointikastiketta. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti, mielellään yön yli. Käännä pussia pari kertaa marinoinnin aikana. 

Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna parhaiten jääkaapissa.

Tuotteen valmistaja on Dennis Food Factory Oy. Lue tarkemmat tuotetiedot.

Pirkka marinointikastike

Pirkka marinointikastike

Pirkka laktoositon ja gluteeniton marinointikastike sopii naudan- ja porsaanlihan, broilerin sekä kalan marinointiin ja grillaukseen. Pane marinoitava raaka-aine pieneen muovipussiin ja kaada päälle marinointikastiketta. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti, mielellään yön yli. Käännä pussia pari kertaa marinoinnin aikana.

Voit käyttää marinointikastiketta myös grillauskastikkeena. Sivele grillattavaa ruokaa kastikkeella joitakin kertoja grillauksen aikana.

Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa hyvin suljettuna noin kuukauden. 

Tuotteen valmistaa Saarioinen Oy, lue tarkemmat tuotetiedot.

Marinadit ja marinointikastikkeet