Vegesnägäri takapihalla: parhaat vegegrillattavat

Vegesnägäri takapihalla: parhaat vegegrillattavat

Varmista, että juuri sinun grillibileet ovat parhaat kaikille ja nappaa kaupasta mukaan myös vegaaniset pihvit sekä makkarat grilliin sihisemään! Kesän maukkaimmat vegeburgerit ja vegehodarit saat aikaan yhdistelemällä näitä herkullisia vegeherkkuja eri lisukkeiden kanssa.

Vegeproteiinien grillaus on tosi helppoa, kunhan muistat pari juttua. Vegaaniset pihvit ja makkarat kannattaa grillata epäsuoralla lämmöllä, jotta pinta ei pala. Lue tuotteen kypsennysohje pakkauksesta ennen grillausta, sillä paistoajat vaihtelevat.

Kasviproteiineissa on usein niukalti rasvaa, joten harjaa ja öljyä grilli hyvin, jotta herkut eivät tarraa kiinni. Voit tarvittaessa sivellä öljyä myös pihvien pintaan. Jos grillaat kasvissyöjälle tai vegaanille ja aiot hiillostaa samassa grillissä myös lihaa, kypsennä vegeherkut erillään, jotta niihin ei tartu lihasta jääneitä murusia.

Burgereita joka lähtöön

Hampurilaisravintoloista tuttu kulttituote Moving Mountains pihvi (227 g / 2 kpl) on pompannut kauppojen pakastealtaisiin. Todella lihaisan oloinen herneestä, vehnästä ja soijasta valmistettu pihvi jää sisältä mehukkaaksi. Nosta pihvit jäisinä kuumalle, öljytylle parilalle ja paista noin 5 minuuttia per puoli. Paksu pihvi ei tarvitse paljon lisukkeita kaverikseen ja sillä lähtee myös sudennälkä.

Pirkka Grillaa Vegepihvi (240 g/2 kpl) on vegaaninen, herne- ja vehnäproteiinia sisältävä pihvi. Huippumaukas ja proteiinipitoinen (18 g / 100 g) pihvi soveltuu pannulla tai grillissä valmistettavaksi: paista pannulla tai grillissä keskilämmöllä 4-5 min välillä käännellen. Pakkauksessa on 2 kpl 120 gramman pihvejä. Pihvit valmistetaan Suomessa.

Valitse mehevä MUU Royale Kasvisburgerpihvi, kun haluat enemmän makua, kokoa, asennetta ja täytettä hampurilaiseen. Tuhti pihvi on täysin lihaton herkku, joka on valmistettu herneestä, mutta maultaan pihvi lihaisan mehevä. Paista pihviä pannulla keskilämmöllä n. 5 min per puoli, kunnes pinta hieman ruskistuu. Pihvit voi myös grillata.

Beyond Meat Beyond Burger pihvi (226 g/2 kpl) on herneproteiinista valmistettu pihvi, joka näyttää, maistuu ja paistuu kuin perinteinen hampurilaispihvi. Pihvi on herkullisen mehevä ja maistuu varmasti jokaiselle burgerinsyöjälle! Pihvin voi kypsentää paistamalla pannulla tai grillaamalla 3,5-4 minuuttia molemmin puolin, ja pihvi on täysin kypsä, kun sisälämpötila on 74°C.

Moving Mountains kasvispihvi 227g - kuva

Moving Mountains kasvispihvi 227g

Katso lisää ›

Pirkka Grillaa Vegepihvi 240g - kuva

Pirkka Grillaa Vegepihvi 240g

Katso lisää ›

Muu Royale Kasviburgerpihvi 240 g - kuva

Muu Royale Kasviburgerpihvi 240 g

Katso lisää ›

Beyond Meat Beyond Burger pihvi 2kpl/226g pakaste - kuva

Beyond Meat Beyond Burger pihvi 2kpl/226g pakaste

Katso lisää ›

Hodari kahdella nakilla, kiitos!

MUU Kasvipohjainen nakki (200 g/6 kpl) sopii päivittämään arjen klassikot kasvipohjaisiksi helposti ja herkullisesti! Hernepohjainen kasvisnakki toimii kaikessa ruuanlaitossa, kokeile esimerkiksi hotdogin väliin kaikilla mausteilla! Paista kasvisnakkia pannulla tai grillissä kohtalaisella lämmöllä noin 8 minuuttia.

MUU Kasvipohjainen Artesaaninakki Chorizo (200 g/3 kpl) maistuu perinteisen chorizon tapaan tuliselta savupaprikalta sekä valkosipulilta. Chorizonakin pääraaka-aine on vatsaystävällinen fermentoitu härkäpapu ja napsahtavien nakkien kuori on valmistettu kasvipohjaisesta alginaatista. Maukas chorizonakki sopii mainiosti grillattavaksi raikkaiden lisukkeiden kanssa! Paista pannulla tai grillaa keskilämmöllä noin 10 minuuttia.

Jos kaipaat grillibileisiin saksalaisten pitojen makuja, valitse grilliin MUU Kasvipohjainen Artesaaninakki Bratwurst (200 g/3 kpl)! Fermentoidusta härkäpavusta valmistettu herkullinen ykkösluokan nakki on täysin vegaaninen, mutta siinä on myös mainio levästä valmistettu napsahtava kuori. Paista pannulla tai grillaa keskilämmöllä noin 8 minuuttia.

MUU Kasvigrillimakkara Jalapeno-vuusto (250 g/4 kpl) hemmottelee tulisempien grilliherkkujen ystäviä. Herneproteiinista valmistettu grillimakkara toimii kaikessa ruuanlaitossa, etenkin texmex-tyylisissä mausteisissa ruoissa ja luonnollisesti myös grillissä paistettuna. Täyteläinen vuusto on mahtava makupari jalapenon poltteelle!

Lihamaisen Moving Mountains kasvisnakki (180 g/2 kpl) ainutlaatuinen maku syntyy savustamalla. Valmistuksessa käytetyt auringonkukansiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, B-vitamiineja sekä mineraaleja. Moving Mountains kasvisnakki on luontaisesti gluteeniton ja soijaton.

Moving Mountains kasvismakkara (228 g/4 kpl) on valmistettu herneistä, osterivinokkaasta, vehnästä ja soijasta. Maukkaassa ja sopivan rasvaisessa makkarassa on rouhea, jopa ryynimakkaramainen purutuntuma ja napsahtava kuori. Nämä tirisevät grillissä uskottavasti. Paista jäisiä makkaroita reilussa öljyssä noin 8 minuuttia liikutellen, kunnes niiden pinta muuttuu punaisesta kauniin ruskeaksi.

Pirkka vegemakkara (240 g/4 kpl) on maukas vegaaninen vaihtoehto makkararuokien valmistukseen ja grillattavaksi. Se on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton sekä 100 % kasviperäinen. Kaiken lisäksi Pirkka vegemakkara on valmistettu Suomessa.

MUU Kasvipohjainen Nakki 200g - kuva

MUU Kasvipohjainen Nakki 200g

Katso lisää ›

MUU Kasvipohjainen Artesaaninakki Chorizo 200g - kuva

MUU Kasvipohjainen Artesaaninakki Chorizo 200g

Katso lisää ›

MUU Kasvipohjainen Artesaaninakki Bratwurst 200 g - kuva

MUU Kasvipohjainen Artesaaninakki Bratwurst 200 g

Katso lisää ›

MUU Kasvigrillimakkara Jalapeno-vuusto 250 g - kuva

MUU Kasvigrillimakkara Jalapeno-vuusto 250 g

Katso lisää ›

Moving Mountains kasvisnakki 180g - kuva

Moving Mountains kasvisnakki 180g

Katso lisää ›

Moving Mountains kasvismakkara 228g - kuva

Moving Mountains kasvismakkara 228g

Katso lisää ›

Pirkka vegemakkara 4kpl/240g - kuva

Pirkka vegemakkara 4kpl/240g

Katso lisää ›

Reilusti rapeutta

Älä unohda grillin vieressä lojuvaa muurikkapannua tai grillin tasaista parilaa, sillä ne ovat oivia välineitä kasvipohjaisille muruille ja suikaleille!

Alkuperäinen Härkis® Original härkäpapuvalmiste (250 g) on kokonaisista suomalaisista härkäpavuista tehty papumurska. Se sopii täydellisesti kastikkeisiin, laatikoihin tai vaikka pihvi- ja pyörykkätaikinaan. Härkis Original toimii hyvin tällaisenaan, mutta on parhaimmillaan, kun muistat käyttää sen kanssa tarpeeksi mehukkaita lisukkeita! Paista pannulla 2-3 minuuttia herkullisen rapeaksi. Huh, miten härkullista!

Kokeile myös Härkis®-sarjan muita, herkullisesti maustettuja tuotteita!

Härkis Original härkäpapumurska 250 g - kuva

Härkis Original härkäpapumurska 250 g

Katso lisää ›

Härkis härkäpapumurska 250g texmex - kuva

Härkis härkäpapumurska 250g texmex

Katso lisää ›

Härkis Thai sitrus härkäpapumurska 250g - kuva

Härkis Thai sitrus härkäpapumurska 250g

Katso lisää ›

Härkis 250g lempeä sitruuna härkäpapusuikale - kuva

Härkis 250g lempeä sitruuna härkäpapusuikale

Katso lisää ›

Härkis 250g valkosipuli & yrtit härkäpapusuikale - kuva

Härkis 250g valkosipuli & yrtit härkäpapusuikale

Katso lisää ›

Härkis 250g chili härkäpapusuikale - kuva

Härkis 250g chili härkäpapusuikale

Katso lisää ›

Härkis 250g umami härkäpapumuru - kuva

Härkis 250g umami härkäpapumuru

Katso lisää ›

Härkis curry kaurajauhis 225 g - kuva

Härkis curry kaurajauhis 225 g

Katso lisää ›