Vegesnägäri takapihalla: parhaat vegegrillattavat

Vegesnägäri takapihalla: parhaat vegegrillattavat

Vegaanisten pihvien ja makkaroiden valikoima on kasvanut kaupoiss räjähdysmäisesti. Nappaa kaupasta grilliin kasvipohjainen proteiini ja valmista kesän maukkaimmat vegeburgerit ja vegehodarit!

Vegeproteiinien grillaus on tosi helppoa, kunhan muistat pari juttua. Vegaaniset pihvit ja makkarat kannattaa grillata epäsuoralla lämmöllä, jotta pinta ei pala. Lue tuotteen kypsennysohje pakkauksesta ennen grillausta, sillä paistoajat vaihtelevat.

Kasviproteiineissa on usein niukalti rasvaa, joten harjaa ja öljyä grilli hyvin, jotta herkut eivät tarraa kiinni. Voit tarvittaessa sivellä öljyä myös pihvien pintaan. Jos grillaat kasvissyöjälle ja aiot hiillostaa samassa grillissä myös lihaa, kypsennä vegeherkut erillään, jotta niihin ei tartu lihasta jääneitä murusia.

Burgereita joka lähtöön

Hampurilaisravintoloista tuttu kulttituote Moving Mountains pihvi (227 g / 2 kpl) on pompannut kauppojen pakastealtaisiin. Todella lihaisan oloinen herneestä, vehnästä ja soijasta valmistettu pihvi jää sisältä mehukkaaksi. Nosta pihvit jäisinä kuumalle, öljytylle parilalle ja paista noin 5 minuuttia per puoli. Paksu pihvi ei tarvitse paljon lisukkeita kaverikseen ja sillä lähtee myös sudennälkä.

Pirkka Vegepigvi (240 g / 2kpl) Pouttu Muu burgerpihvi (240 g/2 kpl) on vegaaninen, herne- ja vehnäproteiinia sisältävä pihvi. Huippu maukas ja proteiinipitoinen (18 g / 100 g) pihvi soveltuu pannulla tai grillissä valmistettavaksi. Pakkauksessa on 2 kpl 120 gramman pihvejä. Pihvit valmistetaan Suomessa.

Eurooppalaisesta soijasta valmistetut gluteenittomat VegMe BBQ-Burgerit (240 g/2 kpl) ovat raakoina pehmeitä, joten niitä on helppo painella halutessa ohuemmiksi. Näissä pihveissä on kunnolla rakennetta. Hieman karamellinen maku sopii mainiosti suolaisten hampurilaistäytteiden, kuten suolakurkkujen kaveriksi. Sivele pihvit kevyesti öljyllä ja grillaa 3-4 minuuttia per puoli ennen hamppareiden kokoamista.

Herneproteiinista valmistettu vegaaninen Peas of Heaven hampurilaispihvi (350g / 2kpl) on täydellinen hampurilaisen väliin. Pihvi on täynnä mehevää makua ja siinä on erityisen hyvä rakenne. Paista pihviä pannulla ja tarjoa hampurilaissämpylän välissä mieleisesi lisukkeiden kanssa. Pihvi on kokonaan gluteeniton ja soijaton. Pihvin saatavuus vaihtelee kaupoittain.

Pirkka Vegepihvi 240g - kuva

Pirkka Vegepihvi 240g

Katso lisää ›

Moving Mountains kasvispihvi 227g - kuva

Moving Mountains kasvispihvi 227g

Katso lisää ›

Vegme BBQ burgerpihvi 240 g - kuva

Vegme BBQ burgerpihvi 240 g

Katso lisää ›

Peas of Heaven herneproteiini hampurilaispihvi vegaaninen 220g - kuva

Peas of Heaven herneproteiini hampurilaispihvi vegaaninen 220g

Katso lisää ›

Hodari kahdella nakilla, kiitos!

Tykkäätkö nakeista? Auringonkukansiemen- ja herneproteiinista valmistettu VegMe kasvismakkara (350 g/5 kpl) on rakenteeltaan tasainen ja maultaan lempeä eli täydellinen nuotio- tai yömakkara.

Jos pidät voimakkaammista mauista, saman sarjan VegMe chorizo (350 g/5 kpl) on kivan tuhti ja tulinen kaveri, aivan kuten esikuvansakin. Kuoreton makkara saa makua kylmäsavustetusta vedestä ja fermentoidusta sipulista. Kuumenna VegMe-makkaroita 3-4 minuuttia, ei kuitenkaan suoralla tulella.

Kasvipohjainen Moving Mountains sausage -pakastevegemakkara (228 g / 4 kpl) on valmistettu herneistä, osterivinokkaasta, vehnästä ja soijasta. Maukkaassa ja sopivan rasvaisessa pötkössä on rouhea, jopa ryynimakkaramainen purutuntuma ja napsahtava kuori. Nämä tirisevät grillissä uskottavasti. Paista jäisiä makkaroita reilussa öljyssä noin 8 minuuttia liikutellen, kunnes niiden pinta muuttuu punaisesta kauniin ruskeaksi.

Tulossa kesällä 2022

Crafted in an artisan way! Meeat-artesaanimakkarat tuovat grillikesään kasvipohjaista käsityölaatua. Napsahtavien makkaroiden kuori on valmistettu kasvipohjaisesta alginaatista. Maukkaat, käsin Suomessa valmistetut uutuudet sopivat grillattavaksi raikkaiden lisukkeiden kanssa tai vaikka hodarin väliin.

Meeat Provence sausage (210g) -makkarassa maistuvat Etelä-Ranskan yrttiset maut. Meeat Chorizo sausage (210g) -makkarassa puolestaan potkua antavat tuliset savupaprika ja valkosipuli.

VegMe kasvismakkara 350g - kuva

VegMe kasvismakkara 350g

Katso lisää ›

VegMe chorizo 350g - kuva

VegMe chorizo 350g

Katso lisää ›

Moving Mountains kasvismakkara 228g - kuva

Moving Mountains kasvismakkara 228g

Katso lisää ›

Reilusti rapeutta

Älä unohda grillin vieressä lojuvaa muurikkapannua tai grillin tasaista parilaa, sillä ne ovat oivia välineitä kasvipohjaisille muruille ja suikaleille!

Beanit® maustamaton härkäpapumuru (250 g), tai kavereiden kesken ihan vain Beanit® naku-muru, on kasviproteiini, joka paistuu pinnalta herkullisen rapeaksi ja pitää hyvin koostumuksensa kaikissa ruoissa! Muistathan maustaa murun hyvin! Voit olla kokeileva maailmanmatkaajatai lempimausteiden- ja reseptien vaalija – tämä muru tykkää kaikista makumaailmoista!

Tuotteessa ei ole lainkaan lisättyjä mausteita ja sillä on Sydänmerkki. Beanit® on valmistettu suomalaisesta härkäpavusta ja se on 100% kasvipohjainen, runsasproteiininen ja gluteeniton.

Kokeile myös Beanit®-sarjan muita, herkullisesti maustettuja tuotteita!

Hieman makea soijapavuista valmistettu VegMe Pulled Original -suikale (300 g) sopii hyvin aasialaishenkisten leipien täytteeksi. Nyhtösuikaleita voi syödä kylmänä tai kuumana, mutta erityisen hyviä ne ovat öljytilkassa paistettuna.

Kokeile myös herkullisia VegMe Vegan bites 300 g rustiikkipaloja, joissa on täydellinen purutuntuma!

Beanit® maustamaton härkäpapumuru 250g - kuva

Beanit® maustamaton härkäpapumuru 250g

Katso lisää ›

Beanit 250g lempeä sitruuna härkäpapusuikale - kuva

Beanit 250g lempeä sitruuna härkäpapusuikale

Katso lisää ›

Vegme Pulled original 300 g - kuva

Vegme Pulled original 300 g

Katso lisää ›

VegMe Vegan bites 300 g rustiikkipalat - kuva

VegMe Vegan bites 300 g rustiikkipalat

Katso lisää ›