Pizzaa kuten Italiassa

Pizzaa kuten Italiassa

Julkaistu 29.3.2018

Dr. Oetker Tradizionale ja Casa di Mama-tuotesarjojen pizzoissa maistuu Italia. Kokeile kesäistä pikaruokaa ja paista pizza grillissä!

Pizzapohjan salaisuus

Casa di Mama -pizzan pohjaa ei ole valmiiksi esipaistettu. Pizzan pohjasta tulee rapea ja ohut, kohoavasta reunasta taas päältä rapea ja sisältä pehmeä. 

Pinnaltaan rapea ja sisältään kuohkea Tradizionale-pizza on esipaistettu kuumalla kivellä, josta se on saanut kiviuunipaistoarominsa. Tummat pilkut pizzan reunoissa kertovat juuri kiviuunissa paistosta.

Tradizionale SalameDrOetker_Traditzionale

Dr. Oetker Tradizionale -pizzassa maistuu italialainen kiviuunipizza. Kiviuuniaromi on peräisin siitä, että pizza on esipaistettu kuumalla kivellä. Pinnalta rapea pizzapohja on sisältä mehevän kuohkea. Pizzan täytteessä ihastuttavat runsaan tomaattisoseen, edamjuuston ja mehevän salamin yhdistelmä. Lue tarkemmat tuotetiedot Dr. Oetkerin sivuilta.

Tradizionale Salame pizza valmistuu myös grillissä. Täytä grillattu pizza rucolalla, chilillä ja sipulilla ja leikkaa kolmion muotoisiksi pizzasandwicheiksi.  

Casa di Mama Quattro FormaggiDrOetkerQuattroFormaggi

Casa di Mama Quattro Formaggi -pizzassa maistuu neljä juustoa: edam-, mozzarella-, emmental - ja sinihomejuusto sekä pohjan runsas tomaattikastike. Pizzaa ei ole valmiiksi esipaistettu, vaan se kohoaa reunoiltaan vasta kotiuunissa. Lue tarkemmat tuotetiedot Dr. Oetkerin sivuilta.

Kypsennä pizza grillissä ja tuunaa juustopizzasta mansikkainen tuoreilla mansikoilla, basilikalla ja pinjansiemenillä.  

Casa di Mama Pepperoni-SalameDrOetkerPepperoniSalame

Tulisen tuhdissa Casa di Mama Pepperoni-Salame pizzassa on runsaasti tomaattikastiketta sekä pepperoni-salamitäytettä mozzarellan ja edamjuuston sekä vihreiden chilipaprikoiden kera. Pizzaa ei ole esipaistettu, vaan rapean ohut pohja kohoaa reunoiltaan ensi kertaa vasta kotiuunissa tai -grillissä. Lue tarkemmat tuotetiedot Dr. Oetkerin sivuilta.

Pizzakivellä grillattu pepperoni-salamipizza maistuu erityisen hyvältä marinoidun vuohenjuustosalaatin kanssa tarjottuna. Kokeile!

Lue lisää