Kiska kotona - street foodia grillistä!

Kiska kotona - street foodia grillistä!

Sopivan ronskit katuruoat eli streedfoodit valmistuvat helposti vaikkapa vähän rennompaan juhlapöytään - näitä herkkuja on lupa napsia sormin! Kata ruokien lisäksi pöytään iso pino paperilautasliinoja, ja kattaus on lähes valmis.

Hodarit grillistä

Hot dogit, nakkisämpylät, hodarit - monta nimeä, sama syntisen herkullinen maku! Hodarit ovat grilliruokaa parhaimmillaan: makkara sämpylän väliin kypsyy hetkessä, ja etukäteen valmistelluista täytteitä jokainen kokoaa haluamansa maut.

Hodarit kuvitus

Grillaa kesän paras burgeri

Grillistä nouseva hampurilaispihvin sihinä on taatusti kesän parhaita luontoääniä! Burgeritäytteiden vaihtoehdot ovat rajattomat, ja niin kasvis- kuin lihaversiotkin onnistuvat grillissä helposti.

Hampurilaiset katukeittiö kuvitus

Tacot ja burritot grillistä

Ei aina samaa jauhelihaa tacon sisään! Todellista street food-fiilistä tacoihin ja burritoihin saat grillatuista täytteistä.

Rieskat katukeittiö kuvitus

Vanhat kunnon makkaraperunat kotona

Todellinen grilliklassikko, makkaraperunat, syntyy huippuhelposti kotigrillissä! Tuunaa se uuteen uskoo vaihtamalla makkara broileriin ja lisäämällä herkullisia kastikkeita.

Grilliranskalaiset kuvitus

Kiinnitä huomiota tarjoiluastioihin!

Aina lasi- ja posliiniastioiden käyttö ei ole mahdollista, vaan on turvauduttava kertakäyttäastioihin. Muista silloin vastuullisuus! Uusi Pirkka eko-tuotesarja on huippuvaihtoehto piknikille tai ison porukan juhliin; sen kaikki osat ovat kierrätettäviä.

Pirkka EKO kuvitus