Surf and turf - grillaa kuin aussi

Surf and turf - grillaa kuin aussi

Ota grillaukseen mallia toiselta puolelta maapalloa, ja järjestä kesän parhaat grillibileet australialaiseen letkeään tapaan nauttien pihviä sekä meren antimia!

Pihviä ja mereneläviä

Nyt grillataan kuin aussi! Tänä kesänä surf & turf -tyylisesti samassa grillissä tirisevät mehevät, mausteiset pihvit ja taivaalliset merenelävät. Toisin kuin monet suomalaiset ovat tottuneet, punainen liha ja äyriäiset asettuvat sulassa sovussa nyt myös grillin lisäksi samalle lautaselle.

Grillijuhlien letkeä meininki lainataan myös Australiasta! Kysennä alkuun [Pirkka kuningaskatkaravut][https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/pirkka-kuningaskatkarapu-300g-msc-pa-6410405131522] reseptin grillatut katkaravut ja miso-inkiväärivoi mukaisesti, ja grillaa kylkeen kokonainen entrecote tai mehevät naudan ulkofileepihvit savupaprikarub:lla maustettuna. Surf and turf -aterian lisäkkeenä toimivat erinomaisesti australialainen grillissä kypsennetty [damper-leipä] sekä erilaiset grillatut hedelmät ja vihannekset. Grillattu bataatti on ehdottomasti kokeilulistalle laitettava grillilisäke! Grillatussa hedelmäsalaatissa komeilevat niin vesimelonilohkot, halkaistut banaanit kuin tuoreet mansikatkin. Tiesitkö, että myös avokadot voi grillata? Grillatussa avokadosalaatissa ja tomaatticoncassessa maistaa grillin ihanat, kesäiset aromit.

surf-and-turf-1

Valitse valmis grillimenu

surf-and-turf-2