K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Vikkelästi juhannukseen Pirkka-tuotteilla

Vikkelästi juhannukseen Pirkka-tuotteilla

Jäikö juhannuksen ruokien miettiminen jälleen viimeiseen hetkeen? Pistäisikö pystyyn ex tempore grillikestit, jotka eivät vaadi kummempia valmisteluja? Nappaa tästä vinkit ja ostoslista oikotielle grillionneen!

Kipin kapin juhannuksen viettoon

Kesällä grillataan säällä kuin säällä. Pääset grillauksen makuun nopeammin kun nappaat ostoskoriisi tuotteita, jotka on esivalmisteltu puolestasi. [Makeat grillikirsikkatomaatit] on pakattu valmiiksi grillausalustalle ja mukana on myös sopiva annos oliiviöljyä ja maustepussi. Grillattujen tomaattien kanssa maistuu suolainen grillijuusto.

Grillimaissipalojen pilkkominen voi olla haastavaa ilman kunnon veistä, joten grillattavaksi kannattaa valita valmiiksi annospaloiksi leikatut grillimaissipalat. Grilliananas on käsitelty valmiiksi niin, ettei kuorimista tai puisen keskiosan poistamista tarvita.

Tuunaa perinteisestä grillimakkarasta kesän tuhdein huikopala yömakkara. Viitseliäs tekee yömakkaraan coleslawn itse, mutta vielä helpommalla pääset haarukoimalla viiltoihin valmista coleslawta. Vaativallekin makkarakriitikolle sopiva Pirkka Parhaat bratwurst toimii astetta ylellisempänä makkaravaihtoehtona.

Helppojen juhannuskestien jälkiruoat

Lettubuffetilla kruunataan kesäillan vaivattomat grillibileet. Lettujauhe on helppo napata mukaan ja nestettä lisäämällä valmistat siitä herkullisen jälkiruoan. Räiskäleille sopii täydellisesti kesän makuja pursuava mansikka-raparperihillo tai tuoreet mansikat. Toinen vaihtoehto helpoksi jälkiruoaksi on syntisen suklainen valmis mud cake, jonka löydät pakastealtaasta.

Ostoslistalle

Suolaiset grilliherkut:

Täydennä lisäkkeillä

Makeaa kesämahan täydeltä:

Muut tykötarpeet grillaukseen: