Kesän uutuuspakkaus mullistaa grillilihan maustamisen

Kesän uutuuspakkaus mullistaa grillilihan maustamisen

Tämän kesän hauskin ja herkullisin grillausuutuus on Atrian maustamispakkaus.

Se on täysin uusi tapa maustaa grillilihat: innovatiivisessa, muovia säästävässä pakkauksessa murea liha ja maukas maustekastike ovat omissa lokeroissaan – kunnes yhdistät ne ennen grillaamista! Tämä onkin hauskin vaihe (ennen herkkujen nauttimista tietysti), ja se käy näppärästi sormia sotkematta. Pakkaus levitetään auki täyteen mittaansa. Tämän jälkeen maustekastikeosiota rullaamalla sauma pihvien ja maustekastikkeen välillä aukeaa, ja maustekastike pääsee leviämään pihvien joukkoon. Hieman pakkauksen möyhintää ja puristelua, maustumisaikaa malttamisen mukaan (kuitenkin vähintään puoli tuntia) ja sitten vaan grillaamaan!

Maustamispakkauksissa on valittavana neljä herkullista makumaailmaa: BBQ Hickory, Inkivääri-Lime, Omena-Siideri ja Japan Tonkatsu. Kaikissa makuvarianteissa lihana on taatusti laadukkaat viljaporsaan fileepihvit Atria Perhetiloilta. Oman suosikkinsa löytää parhaiten maistelemalla kaikki maut.

Pakkauksen käyttäminen ja maustekastikkeen sekoittaminen lihan joukkoon on rentoa ja helppoa puuhaa. Uutuuspakkaus sopiikin täydellisesti kesän kuumimpaan grillaustrendiin, grillfulnessiin. Se on Atrian leppoisa ja hyväntuulinen lähestyminen grillaamiseen, jossa eletään grillihetkessä ja nautitaan grillaamisesta kaikilla aisteilla.

Siispä tyhjennä mielesi ja täytä grillisi Atrian uutuusherkuilla! Atria K ruoka Kuvituskuva 680PIX LEV