Halloween
Näin teet halloween-kattauksen

Näin teet halloween-kattauksen

Tummanpuhuva kattaus sekä kurpitsat ja kynttilät viimeistelevät halloween-tunnelman. Katso vinkit miten tuot jännittävää tunnelmaa myös ruokapöytään!

Halloweenin kattaukseen kuuluvat erottamattomasti musta ja oranssi, kurpitsat ja kynttilät sekä tietysti jännittävät halloween-pikkusuolaiset ja pelottavan herkulliset halloween-leivonnaiset. K-Citymarketista löydät paljon tuotteita halloween-kattaukseen ja koristeluun!

nain teet halloween kattauksen 680x680 Kuva: Halloween-suklaakakku

Kattaus alkaa pöytäliinasta: musta, oranssi tai kummitushenkinen valkoinen pöytäliina sopii halloween-kattauksen pohjaksi. Myös ison valkoisen lakanan voi tuunata halloween-pöytäliinaksi värjäämällä sen mustaksi tekstiilivärillä tai koristelemalla sen tussilla piirretyillä hämähäkeillä ja hämähäkinverkoilla. Ohut, repaleinen harsokangas tuo aavemaista tunnelmaa kattaukseen.

Halloween-pöytään koristeiksi sopivat pienet kurpitsat tai kurpitsalyhdyt, komeat kyntteliköt, kynttilät ja lyhdyt, tummasävyiset ja oranssit kukat sekä erilaiset itse tehdyt halloween-koristeet kuten lepakot, luurangot ja hämähäkit. Lasten halloween-juhlapöytään juhlatunnelmaa tuovat myös teemaan sopivat halloween-ilmapallot.

nain teet halloween kattauksen koristeet 680 Kuva: Musta halloween-ilmapallo (6 kpl/pussi), iso koristehämähäkki 7 x 11 cm (4 kpl/pussi), ripustettava luuranko 40 cm ja eristysnauhat 9,1 m. Kaikki K-Citymarketista, valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Trendikkäät mustat astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin - kata halloween-pöytään esimerkiksi uusia mattamustia myhome Aarni-lautasia ja nosta tarjoilut esille kauniilla nahkasomisteisella myhome Ako-puutarjottimella tai myhome Ako -puukulhossa. Vaahtokarkit, popcornit tai halloween-makeiset voi laittaa tarjolle mustissa myhome Aarni-kulhoissa.

halloween kattaus1 680x300 Kuva: Musta myhome Aarni-lautanen 19 cm ja Aarni-muki 0,3 l, puinen myhome Ako kulho 30 cm. Kaikki K-Citymarketista, valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Halloween-kattaukseen voit valita myös hauskat kertakäyttöastiat, joita etenkin lapset rakastavat! Yhdistele lautaset, mukit ja lautasliinat ja täydennä teemaan sopivilla koristeilla.

Muista myös:

Lisää halloween-kattausideoita löydät Googlen kuvahausta ja Pinterestistä esimerkiksi haulla "halloween table decor".