Halloween
Halloween, kurpitsajuhlaa syysillassa

Halloween, kurpitsajuhlaa syysillassa

Karkki vai kepponen? Halloween on kurpitsojen, kepposten ja naamiaisasujen aikaa. Juhlaa vietetään Yhdysvalloissa lokakuun viimeisenä päivänä, Suomessa halloweenjuhlat vietetään usein pyhäinpäivän viikonloppuna.

Halloweeniä vietetään 31.10.2019, joka osuu tänä vuonna keskiviikolle. Pieniä haamuja ja muita trulleja nähdäänkin varmasti kaduilla niin edeltävänä lauantaina 26.10. kuin pyhäinpäivänä 3.11. Juhlaa varten askarrellaan upeiden halloweenasujen lisäksi karmaisevia halloweenherkkuja sekä kaiverretaan kurpitsoja terassia koristamaan.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna ke 17.07.7 - 22
to 18.07.7 - 22
pe 19.07.7 - 22
la 20.07.7 - 22
su 21.07.10 - 22
ma 22.07.7 - 22

Näin onnistut: Halloween-kurpitsan kaiverrus

Hu-huu! Kaiverretut kurpitsat ovat halloweenin klassikkokoristeita, joiden virneeseen vääntyneet suut loistavat tunnelmallisesti pimeässä syysillassa. Onko sinun kurpitsasi ilmeeltään iloinen, vai karmivan pelottava? Muista hyödyntää myös kurpitsan kaiverrettu sisus syksyisten reseptien raaka-aineena. Lapset voi valjastaa mukaan kurpitsan koristeluun, mutta itse kurpitsan kaiverrus kannattaa jättää aikuisen vastuulle.

Lue artikkeli ›
Helpot halloween-koristeet syntyvät kartongista ja kreppipaperista. Pian pitkin askartelupöytää viilettävät makeat tikkarihaamut, hämähäkit ja lepakot.
Tutustu pääsiäisen ruokaperinteisiin ›

Hu huu! Näin kokoat halloweenin karmivimman kakun

Hurja kurpitsakakku saa halloweenjuhlien vieraat kiljahtelemaan niin innosta kuin kauhustakin! Maku ei kuitenkaan taatusti aiheuta kauhunväristyksiä, sillä kakussa maistuvat suklaa ja appelsiini. Koko komeuden kruunaa kurpitsan kammottava koristelu. Katso kuvallisen ohjeet halloweenin hiuksianostattavimman kakun kokoamiseen!

Lue artikkeli ›
K18: Halloweenina panostetaan kutkuttavan värikkäisiin drinkkeihin, jotka nostattavat tunnelman kattoon. Pirkka Murkku ja Amppari -mehujäistä sekä Sour Fisk -likööreistä syntyy Halloweenin yllättävin yhdistelmä!
Näin teet hittidrinkit ›