K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Helpot marjapiirakat

Helpot marjapiirakat

Helpot marjapiirakat ovat varma valinta niin arkeen kuin juhlaan. Sesongin marjoista tehdyt makeat piirakat kelpaavat varmasti juhlavieraille ja yllättävät herkullisuudellaan. Katso tästä helpoimmat piirakkareseptit ja ihanimmat kesäpäivän herkut.

Helppo marjapiirakka

Helppo marjapiirakka 680x300

Helppo marjapiirakka on kesäklassikko, joka tässä versiossa saa täytteensä raikkaasta turkkilaisesta jogurtista ja sesongin parhaista marjoista.

Pellillinen mustikkapiirakkaa

Pellillinen mustikkapiirakkaa 680x300

Mehevä mustikkapiirakka on helppo tehdä ja siitä riittää isollekin joukolle. Päälle sopii loistavasti jäätelö tai vaniljakastike.

Helppo mustikkapiirakka

Helppo mustikkapiirakka 680x300

Helpon mustikkapiirakan pohja valmistuu nopeasti vain sekoittamalla ainekset keskenään. Myös täyteläisen ja ihanan täytteen tekeminen on erittäin helppoa.

Tosi helppo kuningatarpiirakka

Tosi helppo kuningatarpiirakka 680x300

Jos haluat todellakin päästä helpolla, niin tämä resepti on sinulle. Tämä todella helppo kuningatarpiirakka valmistuu valmiista murotaikinasta, kuohkeasta kermaviiliseoksesta ja pakastemarjoista.

Gluteeniton mustikkapiirakka

Gluteeniton mustikkapiirakka 680x300

Gluteeniton mustikkapiirakka on niin herkullista, ettei kahvipöydässä huomaa eroa tavalliseen. Tarjoa mustikkapiirakka sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.

Ainekset kätevästi myös verkkokaupasta!