Isänpäivä

Isänpäivä

Marraskuun toisena sunnuntaina on kaikkien isien oma päivä. Silloin padassa porisee herkullinen isänpäivälounas isän suosikkiraaka-aineista ja kahvipöytään kannetaan isälle itse tehty isänpäiväkakku. 

Isänpäivänä nautitaan, katso parhaat vinkit

Tie isän sydämeen käy vatsan kautta. Siksi isänpäivänä pääasiassa onkin ruoka. Aloita päivä valmistamalla isälle herkullinen isänpäivän aamiainen tai anna isän nukkua hieman pidempään, ja viettäkää isänpäivän brunssi.

Anna isälle juhlapäivän kunniaksi itse tehty isänpäiväkortti, jonka kanteen olet kirjoittanut omalle isälle sopivan isänpäivärunon. Isänpäivän askartelu onnistuu helposti myös perheen pienempien kanssa. Isänpäivälahjan valinnassa voi turvautua tuttuihin klassikoihin tai valita jotain uutta ja hauskaa.

Yhdessäolo on päivässä pääasiana ja siksi kukaan ei liiaksi huhki keittiössä. Isänpäivälounaaksi maistuu helposti valmistuva isänpäivämenu. Isänpäivän herkut ovat ehdottomasti muun perheen itse valmistamia leipomuksia. Isänpäivän leivonnainen voi olla vaikka itse tehty täytekakku, juustokakku tai suolaiset pekoni-muffinit. Katso vinkit myös helppoihin kakkuihin!

Kokoa alta parhaat vinkit ja ideat isänpäivän menuun, leivontaan ja kattaukseen.

Iloista isänpäivää!

Isänpäivän suosikkimenut

Makeat kakut isänpäivään

Onnistuu myös gluteenittomana - ja muita ratkaisuja ruokavalioihin

Isänpäivälahja ja askarteluvinkit

Inspiraatiota isänpäivälounaalle

Sinua saattaisi kiinnostaa