Näitä isänpäivälahjoja isällä ei ainakaan vielä ole!

Näitä isänpäivälahjoja isällä ei ainakaan vielä ole!

Julkaistu 28.5.2018

Moni tuskailee joka vuosi isänpäivälahjan kanssa. Lasten itse tekemät isänpäivälahjat sulattavat jokaisen isän sydämen. Tässä muutama idea isänpäivän valmisteluihin. Näitä isänpäivälahjoja isällä ei ainakaan vielä ole!

Taiteile isälle persoonallinen T-paita

Ostakaa isälle yksivärinen T-paita ja taiteilkaa paitaan kangasvärejä käyttäen jokaisen lapsen kädenjäljet. Tätä ideaa voi jatkaa useammankin vuoden: lasten kasvua on hauska jälkeenpäin seurata paitojen kädenjälkien kokoja vertaamalla. Kangasväritussilla paitaan voi vielä kirjoittaa onnentoivotukset isälle.

Runoja isälle

Kirjoittakaa isälle hauska tai hellyyttävä runo ja kehystäkää paperi, jolle runo on kirjoitettu valmiiksi pieneen valokuvakehykseen. Isä voi viedä kehystetyn runon vaikkapa työpöydälleen päivän piristykseksi.

Katso vinkit isänpäivärunoon >>

Ruokalahja isälle

Tie isän sydämeen käy vatsan kautta. Leipokaan lapsien kanssa isälle aivan uudenlainen isänpäiväleivos: suolaiset pekonimuffinit. Tarjoilkaa aamulla paistetut muffinit isälle tuoreen kahvin ja onnittelulaulun kera suoraan sänkyyn. Tällaista aamiasyllätystä ei joka päivä saakaan!