Isänpäivä 2018

Isänpäivä 2018

Marraskuun toisena sunnuntaina on kaikkien isien oma juhlapäivä!

Tee isänpäivästä isän näköinen! Aloita hemmottelu herkullisella aamiaisella, tai anna isän nukkua pidempään ja kata runsas isänpäiväbrunssi isän suosikeista. Isänpäivänä yhdessäolo on pääasiassa, joten laittakaa ruokaa, syökää ja nauttikaa päivästä yhdessä. Isänpäiväkakku kruunaa juhlapäivän - valitse paras kakku isälle sadoista kakkureseptistämme! Isänpäivä on sunnuntaina 11.11.2018.

Puhakka
Tänään6:30 - 22
Huomenna ti 22.01.6:30 - 22
ke 23.01.6:30 - 22
to 24.01.6:30 - 22
pe 25.01.6:30 - 22
la 26.01.7 - 22
su 27.01.11 - 22

Yllätä isä herkullisella isänpäivän aamiaisella

Vaikka isällä olisi jo kaikkea, hänellä ei kuitenkaan koskaan ole liikaa yhteisiä ja maukkaita hetkiä koko perheen kesken. Aloita isän hemmottelu heti aamusta keittämällä iso pannullinen kahvia tai teetä ja tarjoamalla itse tehty aamiainen - tai oikaise hieman Pirkan valmiilla herkuilla!

Lue artikkeli

Suussasulavat juustokakut

Suklaata, marjaisaa, raikasta vai tuhtia - millainen juustokakku on isän mieleen? Juustokakku on jokaisen juhlan vastustamaton suosikki, jonka voi leipoa helposti edellisenä päivänä valmiiksi odottamaan isänpäivän juhlintaa. Yllätä isä herkullisella juustokakkupalalla heti aamiaispöydässä!

Lue artikkeli

Isänpäivämenu

Hyvä ruoka kuuluu juhlapäivään! Valitse viidestä maukkaasta menusta isälle mieleisin, ja juhlistakaa rakasta isää yhdessä herkullisen aterian äärellä! Osta tarvittavat raaka-aineet etukäteen ja kokatkaa isän kanssa yhdessä. Juhlapäivän ruoanlaitto on yhdessäoloa parhaimmillaan!

Lue artikkeli
Lahjakortti on helppo ja aina mieluinen lahja. Anna isälle lahjaksi vapaus valita itse mieluisin lahja K-ryhmän liikkeiden valikoimista!
Lue K-lahjakortista ›

Parhaat isänpäiväreseptit