Juhlitaan itsenäisyyspäivää

Juhlitaan itsenäisyyspäivää

Itsenäisyyspäivää juhlitaan 6.12. Juhlamenussa maistuvat Suomen parhaat antimet ja sesongin maukkaimmat ainekset. Sienet, juurekset, poro, liha ja suklaa ovat herkkuja, joilla kelpaa hemmotella vieraita ja juhlistaa itsenäisyyttä.

Itsenäisyyspäivän -menu

Juhli kanssamme sataviisivuotiasta itsenäisyyttä. Kokosimme neljä erilaista menua Suomi 104 -juhlaan. Valitse niistä suosikkisi tai kokoa herkullinen itsenäisyyspäivän menu yksinkertaisesti suomalaisista antimista. Käytä aterian pääraaka-aineena laadukasta suomalaista nautaa. Lisäkkeet syntyvät sesongin parhaista kasviksista ja vihanneksista. Itsenäisyyspäivä kakku, itsenäisyyspäivä leivos tai itsenäisyyspäivän jälkiruoka kruunaavat juhla-aterian. Linnan juhlia seuratessa voi nauttia myös pienistä suolaisista ja makeista herkuista koostuvan itsenäisyyspäivän tarjoilun

Luo juhlan kunniaksi kotiin tunnelmaa kattamalla pöytä kauniisti. Käytä somisteina vaikkapa havuja ja sytytä ikkunalaudalle kaksi kynttilää itsenäisyyden kunniaksi. 

Suosi suomalaista

Suomalainen hyvinvointi syntyy suomalaisesta työstä. Kasvata omaa sinivalkoista jalanjälkeäsi kokoamalla itsenäisyyspäivän menu suomalaisista tuotteista. Tiesitkö, että Pirkka-sarjasta löytyy jo yli 1 000 suomalaista tuotetta?

Nyt on aika nostaa kuohuva malja itsenäisyydelle. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivän menu suomalaisista herkuista

    Sinivalkoinen itsenäisyyspäivä