Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla

Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla

Meille intohimona ovat aina olleet ruokakaupat, mikä tarkoittaa, että olemme uudistuneet 80 vuotta joka päivä. K-kauppiaat kehittävät omaa kauppaansa koko ajan uteliaisuudella ja asiakasta kuunnellen. Intohimomme tekemiseen syntyy halusta palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä on meille se ominaisin tapa toimia, joka tekee K-ruokakaupoista aivan omanlaisiaan. Meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi K-ruokakauppoihimme jopa 2 miljoonaa erilaista asiakasta joka päivä. Siksi jokainen 1 200 K-ruokakaupastamme on erilainen.

Asiakastoiveet ovat K-ruokakaupan kulmakivi

Millaiset asiakkaat, sellainen kauppa. Onko sinulla jokin tietty tuote mielessä, jonka löytyvän kauppasi hyllyltä? Jokaisen kaupan valikoima on sen alueen asiakkaiden mieltymysten ja tarpeiden mukaan mietitty. Tämä mahdollistaa helposti paikallisten asiakkaiden toiveet, jopa ihan pienetkin tuotetilaukset.

Voit tehdä oman asiakastoiveesi helposti kertomalla sen suoraan oman K-kauppasi kauppiaalle tai henkilökunnalle. Asiakastoiveen teko onnistuu myös verkossa

K asiakastoive 680x300

Ylivoimaisesti eniten lähiruokaa

K-ruokakauppojen lähiruokatuotteiden valikoima on ylivoimaisesti Suomen suurin – yhteensä noin 50 000–60 000 paikallista tuotetta. Lähiruokatuotteiden tarjonta sekä valikoimien räätälöinti vastaamaan paikallista kysyntää, on olennainen osa K-ruokakauppojen toimintaa, mikä hyödyttää niin asiakkaita kuin lähituottajia.

Meille asiakas on tärkein verkossakin

Oman K-kauppasi lähes koko valikoima on tilattavissasi K-Ruoka-verkkokaupassa. Esimerkiksi K-Citymarketin verkkokaupassa laaja valikoima voi tarkoittaa jopa 30 000 tuotetta – moninkertaisesti enemmän kuin monilla muilla ruoan verkkokaupoilla Suomessa. Voit tilata ostoksesi suoraan kotiovellesi tai noutaa ne valmiiksi keräiltynä kaupalta. Valitsemme asiakkaillemme aina tuoreimmat tuotteet ja, jos jotakin ei löydy, etsimme korvaavan. Tervetuloa Suomen suurimpaan ja paikallisimpaan ruoan verkkokauppaan

K ostoksille 680x300

K JKOKK 680x300