Ideat joulukuusen koristeluun – valitse oma tyylisi

Ideat joulukuusen koristeluun – valitse oma tyylisi

Päivitetty 9.12.2022

Kaipaatko ideoita kuusenkoristeluun? Katso vinkit, miten saat vaihdettua joulukodin ilmeen eri koristelutyyleillä.

Oletko perinteisen joulukuusen ystävä vai kaipaatko kuusenkoristeluun jotain uutta? K-Citymarketin kodin valikoimasta löydät joulukoristeet useaan eri tyyliin.

Rauhoitu luonnonmateriaaleilla

Oikea kuusi tuo kotiin ihanaa joulun tuoksua. Koristele kuusi luonnonmateriaaleilla: perinteisillä olkikoristeilla, juuttinarupalloilla ja puutähdillä, ja yhdistä ne hopeisiin palloihin. Rauhaa henkivässä kuusessa ei ole kynttilöitä tai jouluvaloja ollenkaan.

Katso vinkit joulukuusen valintaan ja hoitoon

joulukuusen koristelu oikea kuusi 680x680

Leikittele jouluvaloilla

150 cm korkea muovinen myhome-joulukuusi on koristettu erikokoisilla, samanvärisillä myhome-lasipalloilla. Koristelutyylin idea on kaksi erilaista valosarjaa: kauniit klassisen kynttilän muotoiset valosarjakynttilät ja pehmeää valoa hehkuvat led-puuvillapallot. Molemmat valot toimivat paristoilla.

Katso kaikki valosarjat

joulukuusen koristelu eikittele jouluvaloilla 680x680

Valitse mielivärisi

Koristele kuusi vain yhdellä värillä. Valitse käpykoristeet, pallot, tähdet tai perinteiset olkikoristeet – tai sekoita erimuotoisia koristeita. Minkä värin valitset joulusi teemaksi? Joulukuusen voit korvata myös ripustamalla seinälle tai kattoon kauniin oksan ja koristamalla sen mieleiselläsi koristesetillä.

joulukuusen koristelu havut kapy 680x680

Yhdistele elegantisti

Kaunis ja ylellinen koristelu sopii hienostuneeseen tyyliin. Valitse väriyhdistelmäksi kulta, vihreä ja musta, ja kuusesi on huipputyylikäs. Mieti ensin pääväri, ja yhdistä siihen sopivat tehostevärit. Jos haluat hillityn tyyli, pitäydy kolmessa värissä. Koristeet löydät K-Citymarketeista.

joulukuusen koristelu yhdistele varit 680x680

(Joulukoristeiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain.)

Sinua saattaisi kiinnostaa