Näin syntyy joulun juustokakku
Valmista kaurajuustokakku, glögijuustokakku tai islantilainen puolukkahyytelökakku.
1. Valmista piparkakkutaikina itse tai käytä valmista taikinaa. Leikkaa piparkakkutaikinasta joko piparkakkutalomuotilla tai veitsellä piparkakkutalon päätyjä. Tarkista mittaamalla, että piparkakkuja on juustokakun ympärysmitan verran. Älä tee taloista liian leveitä, sillä leikattava kakkupala määräytyy piparkakun leveyden mukaan. Paista piparkakut uunissa.
2. Koristele piparkakkutalon päätyihin sokerikuorrutteella erilaisia lumisia ja koristeellisia ikkunoita ja kauniita ovia. Voit myös käyttää koristukseen karkkeja ja nonparelleja. Anna sokerikuorrutteen jähmettyä.
3. Levitä sokerikuorrutetta piparkakkutalon päätyjen taakse, jotta ne kiinnittyvät juustokakkuun.
4. Asettele piparkakkutalon päädyt kakun ympärille.