Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Jouluiset mokkapalat

Jouluiset mokkapalat

Päivitetty 19.10.2023

Tutut mokkapalat saavat joulun aikaan ihania jouluisia makuja, hauskoja muotoja ja päälleen nokkelia joulun koristeita. Nämä jouluiset mokkapalat ovat pikkujoulujen tai joulumyyjäisten takuuvarma hitti!

1. Joulun makua myös mokkapaloihin

Joulun maut sopivat myös mokkapaloihin: neilikka, inkivääri ja kaneli, tuovat kaikki ihanaa joulun makua perinteiseen mokkapalataikinaan. Voit myös ripauttaa taikinaan piparkakkumaustetta ja leipoa piparimokkapalat, jotka maistuvat erityisesti glögin kanssa. Myös appelsiini kuuluu monella joulun suosikkeihin, ja se maistuukin herkullisesti appelsiinisissa mokkapaloissa.

2. Ota piparimuotit käyttöön

Mokkapalojen saatua kuorrutteensa, kaiva piparkakkumuotit laatikosta tai leikkaa mokkapaloista veitsellä jouluisia muotoja: joulukuusia, enkeleitä tai vaikkapa poroja! Jouluisten mokkapalojen kanssa saa luovuuden päästää valloilleen.

3. Koristele jouluisesti

Joulun koristeet syntyvät mokkapaloihin sokerikuorrutteista ja koristerakeista. Tavalliset strösselit vaihtuvat joulunaikaan talvisen ihmemaan somisteisiin; lumihiutaleisiin ja hopeanhohtoisiin nonparelleihin. Vanhat tutut hopeakuulat sopivat loistavasti jouluisten mokkapalojen päälle - ovathan ne kuin miniatyyrikokoisia lumipalloja. Toki mokkapalojen päälle ripautetaan sokerimassojen muodossa myös joulun värejä; punaista, vihreää ja ehkä hiukan kultaakin.

Joulumokkapalat 2022 680x300 Kuvassa: Joulumokkapalat

Tarvikkeet joululeivontaan löydät verkkokaupasta

VerkkokauppaanButton