Joululahja koiralle

Joululahja koiralle

Päivitetty 9.11.2023

Mitä lahjaksi nelijalkaiselle perheenjäsenelle? Keräsimme yhteen joulun 2023 parhaat lahjaideat paketoitavaksi karvaiselle kaverille!

Herkut ja lahjat ilahduttavat lemmikkiä

Koirat tunnetusti ilahtuvat melkein mistä vaan, mutta erityisesti jouluna on hauska ottaa ne mukaan lahjanavaustalkoisiin. Maistuuko mustille joulun kunniaksi jättimäinen puruluukeppi vai riemastuuko sesse eniten uudesta lelusta?

Uusi KCM fi button logo vasen-tasaus 680px

Jouluherkut koiralle

Puruluut ja makupalat maistuvat aina! Muistathan, että suklaa ja konvehdit ovat koiralle myrkyllisiä eikä niitä saa antaa lemmikille. Myös kinkku ja muut jouluruoat voivat aiheuttaa tottumattomalle mahanpuruja, joten pitäydy mieluiten eläimille tarkoitetuissa ruoissa ja herkuissa joulunakin.

Koiranruoat K-Ruoka.fi:stä >

Hauskoja leluja lahjaksi koiralle

Pehmolelut, lateksilelut ja köysilelut ovat taatusti mieluisia! Valikoimista löydät lempilelut niin isoille kuin myös pienille koirille.

Koiran lelut K-Ruoka.fi:stä >

Mitä muuta lahjaksi koiralle?

Paljon ulkoileva tai treenaava koira tarvitsee lämmikettä - hyvä valinta lahjaksi on paksu takki pakkasille tai lihakset treenitauoilla lämpimänä pitävä mantteli. Heijastava liivi tai esimerkiksi led-valopanta on tarpeen myös koiralle!

Palelevalle karvakaverille sopivat lahjaksi koirantossut, joita myös lahjansaaja varmasti oppii ajan kuluessa arvostamaan vaikkeivat ne ihan heti omilta tuntuisikaan. Myös uuden kaulapannan tai talutushihnan kanssa kelpaa aloittaa uusi vuosi ja pukin tuomalla pehmeällä tyynyllä on mukava ottaa rennosti.

Jos ostat lahjan muulle kuin omalle lemmikillesi, niin tarkista koiran omistajalta esimerkiksi allergiat, sopivat lelut sekä muut mieltymykset niin vältyt hutiostoksilta.

Koiratarvikkeet K-Ruoka.fi:stä >