Joululahja koiralle

Joululahja koiralle

Mitä lahjaksi nelijalkaiselle perheenjäsenelle? Keräsimme yhteen joulun 2019 parhaat lahjaideat paketoitavaksi karvaiselle kaverille!

Herkut ja lahjat ilahduttavat lemmikkiä

Koirat tunnetusti ilahtuvat melkein mistä vaan, mutta erityisesti jouluna on hauska ottaa ne mukaan lahjanavaustalkoisiin. Maistuuko mustille joulun kunniaksi jättimäinen puruluukeppi vai riemastuuko sesse eniten uudesta lelusta?

(Tuotteet saatavilla K-Citymarketeista. Valikoimat vaihtelevat kaupoittain.)

Jouluherkut koiralle

Best Friend puruluukeppi on 37 cm pitkä jättiherkku, jonka seurassa koira viihtyy! Sisällä on kanafileetä. Jättimäinen Best Friend Bones -purutikkupaketti sisältää 42 tikkua joista riittää iloa pidemmäksi aikaa. Sisällä on kanafileetä. Hau-Hau Champion täyslihaherkut Juhlaherkku on nimensä veroinen vehnätön jouluyllätys koiralle.

Dentalife-purutikut on erityisesti kehitetty puhdistamaan koiran hampaita vähentäen hammaskiven ja plakin muodostumista. Dentalife ja Dentalife DuraPlus -tikkuja on saatavana useassa eri koossa.

Muistathan, että suklaa ja konvehdit ovat koiralle myrkyllisiä eikä niitä saa antaa lemmikille. Myös kinkku ja muut jouluruoat voivat aiheuttaa tottumattomalle mahanpuruja, joten pitäydy mieluiten eläimille tarkoitetuissa ruoissa ja herkuissa joulunakin.

Best Friend puruluukeppi kanafilee 210g 37cm - kuva

Best Friend puruluukeppi kanafilee 210g 37cm

Katso lisää ›

Best Friend Bones purutikku 375g 42kpl kanafile - kuva

Best Friend Bones purutikku 375g 42kpl kanafile

Katso lisää ›

HHC juhlaherkku 100g kana - kuva

HHC juhlaherkku 100g kana

Katso lisää ›

Purina Dentalife 197g Dura Plus Medium - kuva

Purina Dentalife 197g Dura Plus Medium

Katso lisää ›

Hauskoja leluja lahjaksi koiralle

Best Friendin suloiset Taikametsä-lelut ovat tämän joulun hittileluja koiralle. Sarjaan kuuluu erilaisia eläinhahmoja jouluisesta porosta taianomaiseen yksisarviseen, sekä pallo- ja rengaslelut:

  • Kauniisti muotoillut, pehmeästä mutta kestävästä TPR-materiaalista valmistetut Magic-pallo (7 cm) ja -rengas (13 cm) ovat kuin timantteja ja sopivat monenkokoisille koirille.
  • Hauskat Icy-pikkupehmot sopivat pienille koirille ja koiranpennuille ja niiden sisällä on täytteen sijaan rapisevaa materiaalia sekä vinku.
  • Chilly-eläinpehmoja on erilaisia: rapiseva pullolelu (35 cm), pitkäjalkainen lelu (27 cm) sekä pullea pehmo vingulla (30 cm).
  • Frosty-pehmopötköt (60 cm) sopivat monenkokoisten koirien leikkeihin.

joululahja koiralle 680x300 Kuvassa Magic-pallo ja -rengas, Chilly-poro, Frosty-pupu, Icy-pöllö sekä Chilly-yksisarvinen.

Myös oksan malliset Best Friend Branch -lelut sekä hauskat Best Friend Chap -eläinhahmot ovat mainioita valintoja pukinkonttiin koiralle. Nouto- ja vetoleikeistä pitävälle koiralle sopii hyvin Best Friend Hammer -köysilelu.

Best Friend Branch koiranlelu - kuva

Best Friend Branch koiranlelu

Katso lisää ›

BF Chap koiran pehmolelu - kuva

BF Chap koiran pehmolelu

Katso lisää ›

BF Hammer köysilelu - kuva

BF Hammer köysilelu

Katso lisää ›

Mitä muuta lahjaksi koiralle?

Paljon ulkoileva tai treenaava koira tarvitsee lämmikettä - hyvä valinta lahjaksi on paksu takki pakkasille tai lihakset treenitauoilla lämpimänä pitävä mantteli. Heijastava liivi tai esimerkiksi led-valopanta on tarpeen myös koiralle!

Palelevalle karvakaverille sopivat lahjaksi koirantossut, joita myös lahjansaaja varmasti oppii ajan kuluessa arvostamaan vaikkeivat ne ihan heti omilta tuntuisikaan. Myös uuden kaulapannan tai talutushihnan kanssa kelpaa aloittaa uusi vuosi ja pukin tuomassa pehmeässä koiranpedissä on mukava ottaa rennosti.

Jos ostat lahjan muulle kuin omalle lemmikillesi, niin tarkista koiran omistajalta esimerkiksi allergiat, sopivat lelut sekä muut mieltymykset niin vältyt hutiostoksilta.