Joululahja miehelle

Joululahja miehelle

Mitä ostaisi miehelle joululahjaksi? Hyvä joululahja poikaystävälle, aviomiehelle tai miespuoliselle ystävälle voi olla vaatteita, harrastusvälineitä, pelejä tai vaikkapa itse tehty ruokaherkku. Kokosimme muutamia tämän joulun suosituimpia joululahjaideoita miehelle!

Joulun 2019 parhaat joululahjavinkit miehelle päivitetään sivuille joulun lähestyessä.

Lahjaksi viihdettä ja kodin elektroniikkaa

Joulun suosikkilahjoihin elektroniikkaosastolla kuuluvat muun muassa partakoneet, sähköhammasharjat sekä bluetooth-kaiuttimet ja kuulokkeet. Ainakin nämä kannattaa pistää mieleen, kun miettii joululahjaa miehelle:

 • Philips Aqua Touch S5400/06 partakone
 • Oral-B PRO 790 Black Tuplarunko sähköhammasharja
 • JBL XTREME -mobiilikaiutin
 • JBL Charge 3 bluetooth-kaiutin
 • NHL 19 tai FIFA 19 Playstation 4 -pelit

K-Citymarketista löydät myös laajan valikoiman bluetooth-kuulokkeita, jotka sopivat hyvin esimerkiksi musiikin tai äänikirjojen kuunteluun työmatkalla tai lenkillä.

Miehelle lahjaksi lukemista tai pelejä

Joulu on mitä parhainta aikaa uppoutua hyvän kirjan pariin tai viettää aikaa perheen ja ystävien kesken pelaillen. Joulun ehdottomia suosikkikirjoja ovat Tuomas Kyrön uusin Mielensäpahoittaja Ennen kaikki oli paremmin sekä Kari Hotakaisen Kimi Räikkösen elämänkerta. Jännityksestä pitävälle miehelle hyvä kirjalahja on Ilkka Remeksen Perikato, Esa Sirénin Lauri Törni -sarjan viimeinen osa Törnin hurjat Jääkärit tai Jo Nesbøn Macbeth.

Jouluksi ajattelua vaativaa huumoria tarjoaa Fingerpori, Rikos Paikalla, jossa mukana myös Pertti Jarlan itsensä laatimia kommentteja vitsien taustoista, elleivät jutut ensilukemalla avaudu. K-Citymarketin laajalta kirjaosastolta löydät myös paljon muita kirjoja joululahjaksi.

Peleissä voi kisailla leikkimielellä joulun aikaan ystävien ja sukulaisten kesken. PS4-uutuudet kuten NHL 19, FIFA 19, Red Dead Redemption 2 tai Call of Duty Black Ops 4 löydät kaikki K-Citymarketista, samoin kuin suosituimmat lautapelitkin.

Lahjavaatteet ja -asusteet tekevät miehen

Klassiset Reino-tossut eivät koskaan mene muodista, siksi ne voi antaa hyvällä mielellä lahjaksi jos ne vielä saajan kotoa puuttuvat. Talvea vasten myös erilaiset lämpimät sukat kuten esimerkiksi Sidoste-pörrösukat, mywear-joulusukat tai Novitan villasukat ovat helppoja ja saajaa takuulla ilahduttavia lahjoja.

Vaateosastolta löydät myös muut pehmeät joululahjapaketit miehelle kuten Ristomatti Ratian velourkylpytakit tai pyjamat ja shortsipyjamat sekä villapaidat ja kauluspaidat, joka ovat käytännöllinen lahja monelle miehelle. Joululahjaksi on aina myös mukavaa saada harrastuksiin liittyviä tuotteita, esimerkiksi vaatteita ja urheiluvälineitä. K-Citymarketista löydät suuren valikoiman urheiluvaatteita, lenkkareita ja vapaa-ajan kenkiä. Toiminnalliseen kotitreeniin sopivat laadukkaat Gymstick-tuotteet.

Lahjavaatteiden ohella helppo lahja miehelle on myös kosmetiikkalahjapakkaus. Valitse esimerkiksi seuraavista:

 • Nike The Perfume Intense Man -lahjapakkaus (EdT 75ml ja deodoranttispray 200ml)
 • Nike GOLD Edition Man -lahjapakkaus (EdT 100ml ja deodoranttispray 200ml)
 • James Bond 007 Signature -lahjapakkaus (EdT 30 ml ja suihkugeeli 50 ml)
 • David Beckham Classic Man -lahjapakkaus (EdT 40ml ja suihkugeeli 200ml)
 • Lumene RAIKAS -lahjapakkaus

Miehelle joululahjaksi ruokakori

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, sanotaan. Kokoa siis miehelle joululahja ruokaherkuista!

Valitse lahjakoriin vaikkapa Italia-teema ja kerää K-Citymarketista lajitelma pastoja, tapaksia, tomaattikastiketta, juustoja ja oliiveja ja muita saapasmaan herkkuja. Muistathan myös herkulliset leikkeleet kuten Pirkka Parhaat tapasleikkeleet, antipastoleikkeleet ja chorizoleikkeleet.

Kokoa kaikki ruoka-ainekset kauniiseen pakettiin ja lisää mukaan lahjakortti, jossa lupaat kokata aineksista herkullisen illallisen tai napostelulautasen miehelle. Muistathan säilyttää leikkeleet ja muut kylmää vaativat ainekset jääkaapissa lahjan antoon asti.

Kaikki ruokalahjan ainekset ostat helposti K-Ruoka-verkkokaupasta

Top 10 parhaat joululahjat miehelle 2018

 1. K-Citymarketin kirjaosastolla paljon vaihtoehtoja Kimi Räikkösen elämänkerrasta ja Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajasta jännitys- ja huumorikirjoihin.
 2. Vaatteita harrastuksiin, töihin tai kotiin. Esimerkiksi mywear-mallistosta löytyy paljon muodikkaita ja käytännöllisiä miesten vaatteita.
 3. Hajuvettä ja suihkugeelin sisältävä James Bond 007 tai David Beckham Classic -lahjapakkaus
 4. Elektroniikkaa kuten Philips QP6510/20 OneBlade Pro -partatrimmeri, Oral-B PRO 790 Black Tuplarunko sähköhammasharja tai JBL Charge 3 bluetooth-kaiutin
 5. Herkullinen ruokalahja K-Ruoka-verkkokaupan valikoimista
 6. Mestarikokille Infinity Chefs Champange -ruoanvalmistusvälineitä
 7. Hemtex 24h -tekstiilejä kuten villahuopa tai kietaisupyyhe.
 8. K-Citymarketeista löydät laajan valikoiman erilaisia jouluoluita ja muita erikoisolouita.
 9. Talvikengät. Esimerkiksi Haltin talvikengät tai nastakengät tai mywear-nastakengät.
 10. Karhu Active Pulse W311 tai Polar Loop Crystal -aktiivisuusranneke

Psst! Muista myös K-Citymarketin lahjakortti, joka on aina mieluinen lahja.